Dizi / FilmYaşam

Yaz Sezonunun En Beğenilen Dizi Çiftleri

2019 yaz sezonunun en beğenilen dizi çiftlerini sizler için derledik. Peki sizin favori çiftiniz hangisi?

2019 yaz sezonunun en beğenilen dizi çiftlerini sizler için derledik. Peki sizin favori çiftiniz hangisi?

Fikirler soruldu, anketler yapıldı ve oylamalar sonucu yaz sezonunun en beğenilen dizi çiftleri belli oldu! 2019 yaz dizileri arasında en beğenilen dizi çiftlerinin bir numarasında Afili Aşk dizisinin Ayşe ve Kerem’i, ikincisi “Her Yerde Sen“ dizisi, üç numarada ise “Kimse Bilmez” dizisi takip etmektedir. Peki bu sezonun en güzel çifti sizce hangisi?

Yaz Sezonunun En Beğenilen Dizi Çiftleri

1- Afili Aşk Dizisinden Kerem ve Ayşe

Kanal D‘nin ses getiren dizilerinde Afili Aşk’ın Kerem ve Ayşe’si ilk sırada yer alıyor. Birbiriyle güzel bir uyum yakalayan Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul yaz sezonunun en beğenilen çifti.

2- Her Yerde Sen Dizisinden Demir ve Selin Çifti

FOX TV’nin yaz dizilerinden “Her Yerde Sen” başladığı günden beri ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yaz sezonunun en beğenilen çiftleri sırasında dizinin baş rol oyuncuları Selin ve Demir yer alıyor. Aybüke Pusat ve Furkan Andıç yaz dizileri arasında sıralamada ikinci sırayı almayı başarıyor.

3- Kimse Bilmez Dizisinden Ali ve Sevda Çifti

Atv’de yayınlanan diziler oldukça beğeni almaya devam ediyor. Yaz sezonunun en beğenilen çiftlerinde üçüncü sırada Kimse Bilmez” dizisinin oyuncuları Ali (Keremcem) ve Sevda (Özgü Kaya) yer alıyor.

4- Benim Tatlı Yalanım Dizisinden Nejat ve Suna Çifti

Star TV‘nin sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım” konusu ve başrollerin uyumu sayesinde başladığı günden beri ilgiyle izlenmeye devam ediyor. En beğenilen çiftler arasında yerini almayı başaran Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı dizide Nejat ve Suna karakterlerini canlandırmaktadırlar.

Sezonun En Beğenilen Dizi Çiftleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu