Dizi / FilmOrdan Burdan

“Her Yerde Sen” Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncular Kimlerdir?

Yaz aylarında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Her Yerde Sen dizi daha başlamadan oyuncu kadrosu ve kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın üstlendiği dizi geniş oyuncu kadrosu ve heyecanlı konusuyla haziran ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

Kısa bir süre önce Kardeş Çocukları dizisinden ayrılan Furkan Andıç yeni proje ile ekranlarda olacak. Başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı, yapımını Karga7 Pictures’in üstlendiği, FOX’ta bu yaz ekrana gelecek ‘Her Yerde Sen’in çekimleri İstanbul’da başlıyor. Peki Her Yerde Sen oyuncuları kimler, konusu ne?

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Furkan Andıç’ın “Demir”, Aybüke Pusat’ın ise “Selin” karakterlerine hayat vereceği “Her Yerde Sen”de, aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Selin ile Demir birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi Selin’in çalıştığı şirkete Demir’in yönetici olarak gelmesiyle birlikte, olaylar işin içinden çıkılmaz bir hal almaktadır.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu ise Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı eğlenceli, romantik komedi “Her Yerde Sen” yakında FOX’ta bu yaza damga vuracak.

Her Yerde Sen 2. Teaser

Her Yerde Sen 1. Teaser

“Her Yerde Sen” Dizisinin Konusu Nedir? Oyuncular Kimlerdir?

“Her Yerde Sen” Konusu

Selin ve Demir emlakçının yapmış olduğu bir hata yüzünden aynı evi satın alırlar. İkisi de ev üzerinde hak iddia edip evden çıkmama konusunda inatlaşınca aynı evde yaşamak zorunda kalırlar. Ancak olaylar bu kadar da değil. Selin’in iş yerine Demir yönetici olarak gelir ve işler iyice karışır.

“Her Yerde Sen” Oyuncuları

Furkan Andıç

Furkan Andıç Kimdir?

Aybüke Pusat

Aybüke Pusat Kimdir?

Ali Yağcı

Ali Yağcı Kimdir?

Aslıhan Malbora

Aslıhan Malbora Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu