Ordan Burdan

Keremcem Kimdir?

Atv ekranlarında yeni başlayacak olan Kimse Bilmez adlı dizide oynayacak olan Keremcem kimdir?

At’nin yeni başlayacak olan dizisi Kimse Bilmez’de Özgü Kaya ile baş rol oynayan ve gerek şarkılarıyla gerekse oyunculuk performansıyla seyirci tarafından sevilen Keremcem kimdir?

KEREMCEM KİMDİR?

Keremcem Dürük, 28 Aralık 1977 tarihinde, Milas’da dünyaya geldi. Milas Sakarya İlkokulu ve İzmir Özel Fatih Koleji’nde okuduktan sonra lise öğretimi için Muğla Turgutreis Lisesini tercih etti ve de 1995 yılında buradan mezun oldu. Lise yıllarında gitar ile tanışan genç sanatçı, ilk bestesi olan Elimde Değil’i 1996 yılında tamamladı.

Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü 2003 yılında başarıyla bitirmesinin ardından, 2004yılında Aykut Gürel ile beraber çalışmaya başlayan genç sanatçı, ilk albümü olan Eylül’ü ise 2005yılında tamamladı. İremrecords etiketi ile piyasaya sürülen albüm, Pardesü ve Aşk Oyunu gibi hit şarkı sayesinde genç sanatçı Altın Kelebek ve Popsav yarışmalarından En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülleri kazandı.

2005 yılında tv sektörü ile de tanışan Keremcem, ilk olrak Aslı ile Kerem adlı dizide başrol oynama şansını buldu; bu diziyi bir yıl sonra yayınlanan ve kendisini daha büyük kitlelere tanıtma şansını yakaladığı Aşk Oyunu takip etti. Sanatçının ikinci albümü olan Maia’da 2005 yılında raflarda yerini aldı.

2006 yılında ünlü tiyatrocu Haldun Dormen yönetimindeki Broadway’den İstanbul’a adlı müzikalde sahne alan Keremcem, aynı yıl kariyerinin 3. Albümü olan Aşk Bitti’yi tamamladı. Albümde bulunan Aşk Bitti ve Aman Aman adlı şarkılar kısa sürede büyük popülerlik kazandı.

Müzik kariyerine devam ederken sahnelerden de uzak durmayan sanatçı, 2009 yılında dördüncü albümü Dokun’u piyasaya çıkarttı. Albümün açılış parçası Hayallerin Peşinde, 3D animasyon ile gerçek görüntünün bir arada kullanıldığı yeni bir teknikle çekilen klibiyle büyük ilgi gördü. Keremcem bu albümün tanıtımı için Türkiye, Almanya, Kıbrıs ve Azerbaycan’ı kapsayan 170 konserlik bir turneye çıktı.

https://www.kivitadinda.com/2019/05/kimse-bilmezin-guzel-oyuncusu-ozgu-kaya-kimdir/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu