Dizi / FilmOrdan BurdanYaşam

Sezonun En Beğenilen Dizi Çiftleri

2018-2019 sezonunun en beğenilen dizi çiftlerini sizler için derledik. Peki sizin favori çiftiniz hangisi?

2018-2019 sezonunun en beğenilen dizi çiftlerini sizler için derledik. Peki sizin favori çiftiniz hangisi?

Fikirler soruldu, anketler yapıldı ve oylamalar sonucu sezonun en beğenilen dizi çiftleri belli oldu! 2018-2019 dizi sezonunda en beğenilen dizi çiftlerinin bir numarasında “Halka” dizisinin Müjge ve Cihangir’i, ikincisi “Kuzgun” dizisi, üç numarada ise “Vuslat” dizisi takip etmektedir. Peki bu sezonun en güzel çifti sizce hangisi?

1- “Halka” Dizisinden Müjde Ve Cihangir Çifti

TRT 1‘in ses getiren dizilerinde Halka’nın Müjge ve Cihangiri ilk sırada yer alıyor. Birbiriyle güzel bir uyum yakalayan Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu sezonun en beğenilen çifti.

2- “Kuzgun” Dizisinden  Dila Ve Kuzgun Çifti

Star TV’nin yeni dizilerinden “Kuzgun” başladığı günden beri ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sezonun en beğenilen çiftleri sırasında dizinin baş rol oyuncuları Dila ve Kuzgun yer alıyor. Burcu Biricik ve Barış Arduç dizilerinin yeni olmasına rağmen sıralamada ikinci sırayı almayı başarıyor.

3- “Vuslat” Dizisinden Aziz Ve Feride Çifti

TRT 1 bu sezon ortalığı yıkıp geçti. Yayınlanan diziler oldukça beğeni almaya devam ediyor. Sezonun en beğenilen çiftlerinde üçüncü sırada Vuslat” dizisinin oyuncuları Aziz (Kadir Doğulu) ve Feride (Devrim Özkan) yer alıyor.

4- “Çarpışma” Dizisinden Cemre Ve Kerem Çifti

Show TV‘nin sevilen dizilerinden Çarpışma” başladığı günden beri Cemre ve Kerem çifti ilgi odağı olmaya devam ediyor. En beğenilen çiftler arasında yerini almayı başaran Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

5- “Hercai” Dizisinin Reyyan Ve Miran Çifti

Atv’nin yeni dizisi Hercai” daha başlamadan büyük ilgi toplayarak güzel bir başarı yakaladı. Yeni bir dizi olmasına rağmen gündemden düşmeyen çifti Reyyan ve Miran sezonun en beğenilen çiftleri arasına hızlıca giriş yapmayı başardı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü  çifti uzun bir süre gündemde kalmaya devam edeceğe benziyor.

 

Kanal D’den Yeni Dizi “Leke”!! Konusu Nedir?Oyuncuları Kimlerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu