Ordan Burdan

Deniz Işın Kimdir?

İlk olarak sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız Deniz Işın; film ve dizi oyuncusudur. Oynadığı diziler ile dikkat çeken başarılı oyuncunun merak edilen hayatını ise sizler için araştırdık. İşte Deniz Işın…

Deniz Işın

28 Mayıs 1992 İzmir’de dünyaya gelen Deniz Işın; eğitimini,  Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olup, Ege Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Eğitim hayatı sonlandıktan sonra İstanbul’a taşınan oyuncu, bu süreçte; Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı. 2017 yılında ‘Lysistrata’ oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You’ oyununda Alice karakterini canlandırdı.

Deniz Işın

Birçok reklam filmlerinde rol alan Deniz Işın; aynı zamanda sosyal medya fenomenidir ve kendini ilk olarak orada göstermiştir. Sempatikliği ve güzelliği ile dikkat çeken oyuncu kısa sürede yüksek takipçiye ulaşmayı başarmıştır. Güzel oyuncu ilk olarak oyunculuğa; 2019 yılında ekranlara gelen Her Yerde Sen dizisinde rol alarak başlamıştır. Türk Telekom, Coca-Cola ve Teknosa gibi önemli firmaların reklamlarında da yer alan Işın; daha sonra Star TV’de yayınlanan “İyi Günde Kötü Günde” dizisinde yer almıştır. Kısa süren bu dizinin hemen ardından “Sefirin Kızı” projesinde Sahra karakterine hayat vermiştir. Son olarak yine FOX TV ekranlarında yayınlanan ve gündemden düşmeyen Masumiyet dizisinde rol alan oyuncu; dizide İrem karakterine hayat vermektedir.

Rol Aldığı Diziler

  • Masumiyet  – İrem (2021)
  • Sefirin Kızı – Doktor Sahra Yalçın (2020)
  • İyi Günde Kötü Günde – Seda (2020)
  • Atiye – (2019)
  • Her Yerde Sen – Merve Mutlu (2019)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu