Dizi / Film

“Hükümsüz” Engellenebilir her ölüm, Cinayettir!

Exxen TV'nin çok ses getirecek Hükümsüz adlı dizisinin konusu nedir? Hükümsüz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

1 Ocak tarihi ile yayına başlaması beklenen, yeni dijital içerik platformu Exxen’de yayınlanacak diziler teker teker açıklanmaya başlandı. Acun Ilıcalı tarafından kurulan, iddialı bir platform olan Exxen’de yayınlanacak dizilerden bir tanesi de Hükümsüz adlı dizisidir. İnternet dizisi olacak Hükümsüz dizisinin yapımcılığını, Ayla, Müslüm ve Naim gibi son dönemin çok izlenen yapımlarıyla tanınan Mustafa Uslu üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Vizontele, G.O.R.A., Yahşi Batı ve Aşk Tesadüfleri Sever serisiyle tanınan Ömer Faruk Sorak oturuyor.

Hükümsüz dizisinin oyuncu kadrosunda ise yetenekli ve tanınmış oyunculardan, Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, İsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy yer alıyor. Hükümsüz, gerçek olaylardan uyarlanacak ve suç / polisiye türlerini izleyicilerle buluşturacak bir konuya ele alıyor. Dizinin diğer yapımlar gibi bir mini dizi formatında olması ve şimdilik tek sezon yayınlanması haberi yayıldı.

“Hükümsüz” Engellenebilir Her Ölüm, Cinayettir!

“Hükümsüz” Konusu Nedir?

Gerçek olaylardan esinlenecek Hükümsüz dizisi katledilen hayallerin hikayesini konu ediniyor. Genel olarak günümüzün en büyük problemlerinden biri olan kadın cinayetlerine değinecek olan Hükümsüz dizisi “Engellenebilir her ölüm, cinayettir!” sloganıyla yayınlandı.

“Hükümsüz” Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Burçin Terzioğlu

Birçok dizi ve filmde yer alan başarılı oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanan Burçin Terzioğlu.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

 

Hande Doğandemir

Uzun süredir dizilerde görmediğimiz başarılı oyuncu Hande Doğandemir, internet dizisi Hükümsüz ile ekranlara geri dönüyor.

Hande Doğandemir Kimdir?

İsmail Hacıoğlu

Rol aldığı sinema filmleri ve dizilerde canlandırdığı karakterlerle büyük beğeni toplayan İsmail Hacıoğlu.

İsmail Hacıoğlu Kimdir?

Alican Yücesoy

Exxen Nedir? Kurucusu Kimdir?

Şeref Bey Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu