Dizi / Film

Exxen Nedir? Kurucusu Kimdir?

Yayın hayatına 1 Ocak 2021 itibarı ile başlayacak dijital içerik platformu exxen nedir? Exxen'in kurucusu kimdir?

Daha önce Netflix veya BluTV eş değerinde bir proje tasarladığını bildiren Acun Ilıcalı’nın 1 Ocak 2021 itibarı yayın hayatına başlayacak dijital içerik platformu exxen hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamaya göre Exxen TV, genel olarak yarışma programlarından oluşacak.

Exxen TV Nedir?

Exxen internet üzerinden çalışacak olan dijital içerik platformudur. İçerisinde dizi, film, program, yarışma, animasyon, belgesel gibi yapıtların olacağı ve ücret karşılığında internetten takip edilecektir. Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen, yayın hayatına 1 Ocak 2021 itibarı ile başlayacaktır.

Exxen TV’nin Kurucusu Kimdir?

1 Ocak 2021 tarihi ile dijital ortamlar üzerinden yayın yapmaya başlayacak oldukça iddialı bir platform olan Exxen, muhabirlikten, kanal patronluğuna kadar uzanan başarı öyküsüyle hafızalara kazınan Acun Ilıcalı’ya aittir.

Exxen TV Ne Zaman Açılacak?

Exxen TV, 1 Ocak 2021 tarihi ile dijital ortamlar üzerinden yayın yapmaya başlayacaktır.

Exxen TV Ücretli mi?

Acun Ilıcalı, dijital platformu Exxen’in ücretiyle ilgili sorulara şu yanıtı verdi: “Exxen 1 Ocak’ta seyircimizle buluşacak. Amacımız bütün izleyicilerimizin Exxen ile buluşabilmesi. Bu nedenle Exxen’in aylık ücreti herkesin ödeyebileceği makul bir rakam olacak.”

Exxen TV Dizi ve Programları Nelerdir?

Şeref Bey

Haluk Bilginer’i sevenleriyle buluşturan kara komedi tadında bir dizi. Hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesi konu alan Şeref Bey’in kadrosunda Haluk Bilginer, Songül Öden ile Şükran Ovalı yer alacak. Şeref Bey” 1 Ocak itibari ile Exxen’ de yayınlanmaya başlayacak.

Sihirli Annem

17 yıl aradan sonra yeniden çekilen ‘Sihirli Annem’ dizisi, Acun Ilıcalı’nın 2021 yılının başında yayın hayatına başlayacak olan yeni dijital platformu ‘Exxen’de yayınlanacak.

Kirli Çamaşırlar

Cesaret edemediğiniz her şeyin sorulacak olan Orkun Işıtmak, “Kirli Çamaşırlar” programıyla sizleri Exxen’de bekliyor olacak.

Öğrenci Evi

Aynı çatı altında dört öğrenci, hepsinin farklı bir hikayesi var… Çok yakında Exxen’de.

MasterChef Junior

The Saltfather

Nusret’i anlatan ilk biyografi belgeseli olan “The Saltfather” yeni yılda Exxen’de olacak.

Konuşanlar

Akıl Oyunları

Bilim ve illüzyon “Akıl Oyunları” ile buluştu! Kıvanç Burak’ın sunumuyla Akıl Oyunları yeni yılda Exxen’de.

Zeynep Bastık ve Konukları

Zeynep Bastık ve konukları ile müzik şölenine hazır olun!

Gibi

Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, birlikte baş rol aldığı Gibi ile yeni yılda karşınızda!

Tolgshow

Tolgshow uzun bir aradan sonra yeni yılda Exxen’de sevenleriyle buluşuyor. Şovun en komik hali ve sansür yok!

Garaj

Araba tutkunlarını heyecanlandıracak olan ve lüks araçlar ve araçlara dair her şey bu programda konuşulacak! Yeni yılda Exxen’de.

Bu Benim Masalım

Yeni yılda Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki bomba gibi bir programla Exxen’de. Aleyna Tilki ve Cemal Can başrol olarak yer alacakları ülkemizde gösterilen ilk müzikal dizi olma özelliği de taşıyan Bu Benim Masalım.

“Azizler” Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosundan Kimler Var?

Spotify Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu