Dizi / Film

Dragos Sandığı Açıyor! Diriliş “Ertuğrul” 138. Bölümde Heyecan Dolu Sahneler

TRT 1'in heyecan dolu dizisi Diriliş "Ertuğrul"da heyecan dorukta. Dragos gizli sandığı açıyor! Sandığın içinden ne çıkacak?

TRT 1‘in heyecan dolu dizisi Diriliş “Ertuğrul”da heyecan dorukta. Dragos gizli sandığı açıyor! Sandığın içinden ne çıkacak?

Diriliş “Ertuğrul” 138. Bölümde Neler Olacak?

Komutan Alıncak, sandığı Hülagü Han‘a göndermek için yollasa da onlara pusu kuran komutan Dragos‘un adamları sandığı alacaklar. Ertuğrul Bey, hem altınları hemde Keykavus’u vermedi ve mükemmel bir plan ile Alıncak’ı kandırdı. Ona Keykavus’u vermeyi telif etti ve zaman kazandı. Ertuğrul bu plan ile zaman kazanmasında ki sebep elindeki altınları kullanıp Baybars ile beraber büyük bir ordu kurmak ve Moğolları Anadolu‘dan atmak olacak.

İlbilge Hatun‘un Sırma Hatun aleyhine şahitliği em abisi Beybolat Bey‘in öfkesine hemde kardeşi Sırma’nın onu dışlamasına sebep olacak. Komutan Dragos, sandığı ele geçirecek ve onu Ertuğrul Bey‘e altınlar karşılığında vermeyi teklif edecek. Ertuğrul Bey, bu teklifi kabul edecek ancak yapacağı bir plan ile ne altınları ne de sandığı ona bırakacak. “Biz Söğüt’ü siyasi cambazlıkla değil pusatımızın keskin ucuyla aldık. Madem cihandan silinmek istemeyiz o vakit bütün cihana yayılacağız” diyen Ertuğrul Bey Osmanlı Devletinin temellerini atmaya devam ediyor.

Söğüt’ü Geri Alan Ertuğrul’un Karşısında Beybolat Ne Yapacak? Diriliş “Ertuğrul” 138.Bölüm Fragman

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu