Ordan Burdan

Ali Ersan Duru Kimdir?

Ali Ersan Duru kimdir? Diriliş "Ertuğrul" dizisine 4. sezonda dahil olan yakışıklı oyuncu Ali Ersan Duru kimdir?

TRT 1‘in en çok izlenen dizisi Diriliş “Ertuğrul” da 4. sezon Ertuğrul Bey’e düşmanı olan Beybolat karakteri ile rol alan Ali Ersan Duru kimdir?

Ali Ersan Duru Kimdir?

Sinema ve dizi oyuncusu olan Ali Ersan Duru, 19 Eylül 1984 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Babası Ankara’lı annesi ise Karadenizlidir ve dört tane abisi vardır. Oyunculu olmaya 18 yaşında karar vermiştir. Liseye kadar Ankara’da okuyup daha sonra Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümünden mezun olmuştur. Aynı dönem içerisinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile amatör tiyatro hayatına başladı.

Lisans Eğitimi bittikten sonra oyunculuğu profesyonel anlamda yapmaya karar verdi ve İstanbul’a gelerek oyunculuk eğitimi almaya başladı. 2008’de Diyalog Sanat‘ta anlatım ve iletişim temel oyunculuk teknikleri derslerini aldıktan sonra Şahika Tekand Stüdyo Oyunculukları‘nda iki yıllık bir tiyatro eğitimi ve bunun yanı sıra aynı dönemde de workshoplara katılmaya başlayıp, diksiyon ve şan dersleri almaya devam etti.

Ä°lgili resim

Şahane Damat

İlk olarak TRT 1′ de Başrolde Aşk” isimli sit-com‘la profesyonel oyunculuk hayatına başlayan Ali Ersan Duru 2012 yılında ise ilk sinema filmi olan “Çanakkale 1915″de Mehmed Ali’ye hayat vererek seyirci tarafından oldukça beğenildi. 2013 yılında “Yağmurdan Kaçarken” dizide rol almıştır.  Ali Ersan Duru gene 2013 yılın da “Bugünün Saraylısı” adlı dizide başrol olarak oynadı ve çok sevildi. 2016 yılında ise Şahane Damat” dizisinde Burcu Özberk ile başrol olarak oynayarak şöhret basamaklarını hızla çıkmaya devam etti.

Ali Ersan Duru  Diriliş “Ertuğrul”da

2018 yılında ise kısa süren ”Kalbimin Sultanı” dizisinde gene başrol olarak Sultan Mahmud karakterini canlandırmıştır ve oldukça ünü artarak ekranların beğenilen yüzü haline gelmiştir.  Şimdiler de ise yakışıklı oyuncumuz Ali Ersan Duru Türkiye’nin en çok seyredilen dizisi Diriliş “Ertuğrul”da Albastı Beybolat karakteri ile Ertuğrul Beye düşman olarak katılmış ve Beybolat karakteri ile oldukça beğenilmektedir.

Ali Ersan Duru ile ilgili görsel sonucu

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, sakal ve açık hava

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu