Dizi / Film

Söğüt’ü Geri Alan Ertuğrul’un Karşısında Beybolat Ne Yapacak? Diriliş “Ertuğrul” 138.Bölüm Fragman

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta heyecan doruktaydı.Keykavus’u Alıncak’ın elinden kurtaran Ertuğrul, Alıncak’a yeni darbe indirmeye hazırlanıyor.

Diriliş “Ertuğrul” son bölümde; Moğolların tepesine çökmeye hazırlanan Ertuğrul, Süleyman ile görüşüyor. Keykavus’u Alıncak’ın elinden kurtaran Ertuğrul, Alıncak’a yeni darbe indirmeye hazırlanıyor. Bu sırada Alıncak da Kayılar’ı ortadan kaldırmaya karar veriyor. Sırma’nın Selcan tarafından hançerlendiğini öğrenen Beybolat öfkeden deliye dönüyor. Selcan’ın canını alacağını söyleyen Beybolat Hayme Ana ile karşı karşıya geliyor. Peki Diriliş Ertuğrul 138. yeni bölümünde neler olacak?

Diriliş “Ertuğrul” 138. Bölüm Fragman

Diriliş “Ertuğrul” 137. Bölümde Neler Oldu?

Diriliş Ertuğrul dizisi 137.  bölümü ile TRT1′de ekrana geldi. Son bölümde; Sırma’nın sağlık durumu iyi değil, Selcan işlediği suçtan dolayı hakkında karar verilene dek tutsak ediliyor. Beybolat kardeşinin başına gelenleri duyunca çılgına dönüyor. Kana kan ile cevap vereceğini söyleyen Beybolat Selcan’ın canını kendisinin alacağını söylüyor. Bu sırada Ertuğrul Moğollar’a karşı bir birlik oluşturuyor. Alıncak Ertuğrul ile baş edemeyince yine ailesine saldırıya geçiyor. Ama tüm bunlar için Ertuğrul’un bir planı var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu