ModaOrdan Burdan

Kendi Markalarını Yaratan Dünyaca Ünlü 5 İsim

Kendi Markalarını Yaratan Dünyaca Ünlü 5 İsim

1. Rihanna

Sıra dışı tarzı, sesi ve güzelliği ile her zaman gündemde olan Rihanna, kendi markası yaratan isimler arasında yer almaktadır. Uzun zamandır kendi markasını büyütmekle ilgilenen Rihanna, Fenty Beauty adını verdiği kozmetik markasını kurmuştur.

2. Miranda Kerr

Podyumların en sevilen isimlerinden olan Miranda Kerr, sağlığına olan düşkünlüğünü marka haline getirdi. Sağlığına olan hassasiyetini markaya dönüştürdüğü organik güzellik ürünleriyle, birçok ödüle de layık görüldü.

3. Kim Kardashian

Dünya trendlerin hiç düşmeyen Kardashian, güzellik ürünleriyle sektörde yerini aldı. Özellikle kadınlar tarafından büyük ilgi gören makyaj ürünlerinin yanı sıra Kim Kardashian’ın, kendi giydiği korselerden ilhamla tasarlayıp satışa sunduğu korseler sayesinde adından sıkça söz ettiriyor.

4. Kylie Jenner

Yıllar önce makyaj sektörüne girip, en çok kazanan genç girişimciler arasında yer alan Kylie Jenner’ın, kapatıcılardan highlighter’lara, dudak kalemlerinden rujlara geniş bir makyaj ürün yelpazesi mevcuttur.

5. Gwen Stefani

Kendine özgü stiliyle gündemden hiç düşmeyen şarkıcı Gwen Stefani, giyim zevkini yansıttığı koleksiyonlarıyla moda sektöründe kısa zamanda kendine yer edinmeyi başarmıştır.

Rihanna’dan Doğal ve Pratik Yaz Makyajı için 5 İpucu

Fotoğraflarda En Güzel Siz Olun! Fotojenik Makyaj İçin 10 İpucu

Bırakın Cildinize Kore Baksın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu