Dizi / FilmOrdan Burdan

Amazon Prime Video’da İzleyebileceğiniz En İyi 5 Komedi Dizisi

Amazon Prime Video’da izleyebileceğiniz seyirciden tam not almış, en iyi komedi dizilerini sizler için derledik…

Maceradan komediye, bilim kurgudan gerilime, romantikten polisiyeye kadar birçok dizi filmi içinde barındıran dijital platform Amazon Prime Video, geniş bir izleyici kitlesine sahiptir. Bizde bugün sizler için Amazon Prime Video’nun en çok ilgi gören ve en yüksek puanlara sahip en iyi komedi dizilerini derledik. İşte Amazon Prime Video’da izleyebileceğiniz en iyi 5 komedi dizisi…

Amazon Prime Video’da İzleyebileceğiniz En İyi 5 Komedi Dizisi

1. The Marvelous Mrs. Maisel (8,7)

Konusu: Amerikalı dönem komedi-drama televizyon dizisi olan The Marvelous Mrs. Maisel, 1960 yıllarda geçmektedir. Şehrin lüks semtlerinden birinde eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan Miriam “Midge” Maisel hayatta istediği her şeye sahip bir kadındır. Ancak bir gün tesadüf eseri, hiç bilmediği bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeder ve bu gelişme hayatını derinden sarsar.

Sezon: 3
Bölüm: 8 – 10 – 8
Süre: 46–61 dk.

2. Fleabag (8,7)

Konusu: İngiliz trajikomik televizyon dizisi olan Fleabag, Londra’da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatmaktadır. Dizide, 30’lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

Sezon: 2
Bölüm: 12

3. Catastrophe (8,7)

Konusu: Amerikalı Rob Norris, iş gezisi için Londra’ya gittiği sırada İrlandalı Sharon Morris (Sharon Horgan) ile tanışır. Birlikte güzel bir gece geçirereb çift iş nedenleriyle ayrılırlar. Rob Amerika’ya geri döner ve ardından birlikte olduğu kadının hamile kaldığı haberini alır. Rob Londra’ya acil dönüş yapar ve ardından komik olaylarla dolu felaketler başlar.

Sezon: 4
Bölüm: Her sezon 6 bölüm
Süre: 24-28 dk.

4. Modern Love (8,0)

Konusu: İnsan ilişkileri konu alan Modern Love dizisi, her bölümde farklı konuları ele almaktadır. Aşkın karmaşık doğası ele alan dizi, birbirinden farklı hikayeler ve karakterler ile birlikte aşk ve insan ilişkilerinin işlemektedir.

Sezon: 1
Bölüm:
8
Süre: 29-35

5. Upload (8,0)

Konusu: Upload, ölümün yakınında olan insanların, ölümlerinden sonra kendi seçtikleri sanal öteki dünyaya yüklenebilecekleri zamanlarda, 2033 yılında geçiyor. Brooklyn doğumlu gizli bir romantik olan Nora, lüks bir sanal gerçeklik (VR) şirketinin müşteri hizmetlerinde çalışmaktadır. Yakışıklı L.A. parti çocuğu Nathan’ın sürücüsüz arabasının kaza yapması ile birlikte Nathan’ın kız arkadaşı, onu kalıcı olarak Nora’nın çalıştığı şirketin VR dünyasına yükler.

Sezon: 1
Bölüm:
10
Süre: 23-46

48 Saat İçinde Bitirebileceğin 5 Dizi

Tuhaf Bebek Kafesi Uygulaması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu