Ordan BurdanYaşam

Yılbaşı Gecesinde Ailecek Oynanabilecek Oyunlar

Tüm dünyada yaygınlaşan virüs nedeniyle evimizde geçireceğimiz yılın son günlerinde ailece evde oynanabilecek oyunlar nelerdir diye araştırma yaptık.

Tüm dünyada yaygınlaşan virüs nedeniyle evimizde geçireceğimiz yılın son günlerinde ailece evde oynanabilecek oyunlar nelerdir diye araştırma yaptık. İşte yılbaşı gecesinde evde aileniz ile oynayabileceğiniz oyunlar…

Yılbaşı Gecesinde Ailecek Oynanabilecek Oyunlar

1. Sessiz Sinema

Aileyle birlikte oynanabilen oyunlar içerisinde en neşeli ve en sessiz olanı modası hiç geçmeyen Sessiz Sinema. Tam anlamıyla bir grup oyunu olan sessiz sinema herkesin hayatında en az bir kere oynamış olduğu en neşeli oyunlardandır. Peki sessiz sinema nasıl oynanır?

Sessiz Sinema Nasıl Oynanır?

2. Tombala

Özellikle yılbaşı başta olmak üzere pek çok farklı zamanda insanları bir araya getiren keyifli oyunlardan biri olan tombala evde kaldığımız günlerde aileyi bir araya toplayacak en eğlenceli oyunlardandır biridir.

3. İsim Şehir

Çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunlarından bir tanesi olan isim şehir oyununu evde kaldığımız bu günlerde tekrar oynamaya ne dersiniz? Yılın son günlerinde çocuklarınız ile eğlenerek vakit geçirebilir ve eğlenceli anılar biriktirebilirisiniz.

İsim Şehir Nasıl Oynanır?

4. Vampir – Köylü

İsmi kadar ilginç ve eğlenceli olan vampir köylü oyunu en çok kalabalık ailelerin ilgisini çekecek. Oldukça basit ve eğlenceli olan vampir – köylü oyunu ustalıkla bir rol yapma oyunudur.

5. Anlat Bakalım

Gene özellikle kalabalık ailelerin çok eğlendirecek olan kelime anlatma oyunu rekabete dayalı bir oyundur. Hedef noktasına ilk ulaşan takım ise oyunun galibidir.

Karantina Günlerinde Ailece Oynanabilecek Nostaljik Oyunlar

Satranç Nasıl Oynanır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu