Dizi / Film

City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief

Başrollerinde Ji Chang-Wook ve Kim Ji-Won olan 8 Aralık 2020 tarihinde Kakao TV'de yayınlanacak City Couple's Way of Love: My Lovely Camera Thief dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrollerinde Ji Chang-Wook, Kim Ji-Won ve Kim Min-Suk, So Ju-Yeon, Ryoo Kyung-Soo, Han Ji-Eun’un yer aldığı 8 Aralık 2020 tarihinde Kakao TV’de yayınlanacak romantik komedi dizisi City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief’in yönetmen koltuğunda, “It’s Okay to Not Be Okay”, “Hyde Jekyll, Me”, “Angel Eyes” ve “Phantom” dizilerinin yönetmeni Park Shin-Woo oturmaktadır.

Dizinin senaristliğini “Romance is a Bonus Book“, “My First Time”, “Discovery of Love”, “In Need of Romance”, “In Need of Romance 2” ve “In Need of Romance 3” dizilerini kaleme alan Jung Hyun-Jung ve Senarist Jung Da-Yeon birlikte yapmaktadır. City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief’in konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief

Teaser

https://www.youtube.com/watch?v=JiyZ2UsTYcQ

Tanıtım

City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief Konusu

Yorucu ve tempolu şehir hayatında hayatta kalmaya çalışan bir grup gencin arasında geçen gerçekçi aşk hikayelerini anlatmaktadır. Romantik komedi tadındaki bu aşk hikayeleri onları nerelere getirecek bakalım…

Adı: City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief | 도시남녀의 사랑법: 나의 사랑스런 카메라 도둑
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Park Shin-Woo
Senarist: Jung Hyun-Jung, Jung Da-Yeon
Yayıncı: Kakao TV, Netflix
Bölüm Sayısı: 12
Bölüm Süresi: 30 Dakika
Sezon: 1
Yapım Yılı: 2020 – 2021
Yayın Tarihi: 8 Aralık 2020 – 23 Şubat 2021
Yayın Günleri ve Saati: Salı & Cuma – 17:00 (Kakao TV), Salı & Cuma – 19:00 (Netflix)
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief Oyuncuları

Ji Chang-Wook

Karakteri: Bir mimar olan Park Chae-Won, dürüst bir kişiliğe sahiptir. Şehrin sokaklarında dolanmaktan hoşlanan Park Chae-Won bir gece kalbini çalıp ortadan kaybolan ve bir daha unutamadığı ‘Kalp Hırsızı’  dediği bir kadından hoşlanmaktadır.

Ji Chang-Wook Kimdir?

Kim Ji-Won

Karakteri: Pazarlamacı olan Lee Eun-Oh, özgürce seyahat eden birisidir. Bir gün çıktığı seyahatta kimliğine gizlemeye karar verir. Kendini herkese özgür ruhlu, ama aslında kendisinden tam zıttı bir karaktere sahip olan Yoon Sun-Ah olarak tanıtırken Park Chae-Won’a (Ji Chang-Wook) aşık olur.

Kim Min-Suk

So Ju-Yeon

Ryoo Kyung-Soo

Han Ji-Eun

The Flower of Evil İzle

Record of Youth

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu