Dizi / Film

Record of Youth

Record of Youth, modellik sektörü içinde olan bir grup gencin etrafında dönen Güney Kore televizyon dizisidir.

Park Bo-gum, Park So-dam, Byeon Woo-seok ve Kwon Soo-hyun’un oynadığı bir Güney Kore televizyon dizisi Record of Youth, modellik sektörünün içinde olan bir grup gencin hikayesini anlatmaktadır.

Record of Youth Konusu

Record of Youth, iki aktörün ve bir makyöz, kurdukları hayallerden ziyade kim olarak doğduklarına önem veren bir dünyada kendilerine yer edinmek için savaşmasını konu almaktadır.

Adı: Record of Youth | The Moment | 청춘기록
Tür: Dram, Romantik, Gençlik
Yönetmen: Ahn Gil-Ho
Senarist: Ha Myung-Hee
Yapım Şirketi: Studio Dragon, PAN Entertainment
Yayıncı: tvN, Netflix
imdb: 7.5
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2019 – 2020
Yayın Tarihi: 7 Eylül 2020 – 27 Ekim 2020
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı – 21:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Record of Youth Oyuncuları

Park Bo-gum (Sa Hye‑jun)

Karakteri: Bir model olan Sa Hye-Joon gerçekçi bir kişiliğe sahiptir ve zeki olduğu kadar da iyi bir insandır. Asıl hayali bir oyuncu olmak olan Sa Hye-Joon başarılı bir modeldir. Çeşitli oyuncu seçmelerine katılan Sa Hye-Joon başarılı olamamıştır.

Park So‑dam (Ahn Jeong‑ha)

Karakteri: Makyaj sanatçısı olan An Jung-Ha mantıklı ve çalışkan bir genç kızdır. Kendi yeteneklerini değerlendirmede oldukça iyidir. Etrafında yaşanan olaylardan kolayca sarsılmaz ve kendi yolunda yürümeye devam eder. En büyük hayali, başarılı bir makyaj sanatçısı olmak olan An Jung-Ha, kendine olan güvensizliğini yenerek, kendi ayaklarının üzerinde durabilmeyi amaçlamaktadır. İyi bir üniversiteden mezun olduktan sonra büyük bir şirkete işe girer. Ancak üç yıl sonra bir makyaj sanatçısı olma hayalinin peşinden gidebilmek için işinden ayrılmıştır.

Byeon Woo‑seok (Won Hae‑hyo)

Karakteri: Bir model ve bir oyuncu olan Won Hae-Hyo, Sa Hye-Joon’un (Park Bo-Gum) en yakın arkadaşıdır. Oldukça sıkı çalışan nazik birisi olan Won Hae-Hyo aynı zamanda son derece rekabetçi bir kişiliğe sahiptir.

Kwon Soo‑hyun (Kim Jin‑woo)

Not: tvN’in Pazartesi & Salı dizi kuşağında yer alan Record of Youth, pazartesi ve salı akşamları 21.00’da yayımlanmaktadır. Aynı zaman Record of Youth dizisi Netflix Türkiye’den de izleyebilirsiniz.

Do Do Sol Sol La La Sol İzle

.

Start-Up İzle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu