Dizi / Film

Start-Up İzle

Start-Up, Bae Suzy, Nam Joo-hyuk, Kim Seon-ho ve Kang Han-na'nın oynadığı 2020 Güney Kore televizyon dizisidir.

Start-Up, Steve Jobs gibi girişimci olmayı hayal eden bir kadın, ilk aşkı olan doğa bilimleri adamı ve bu adamı harika göstermesi gereken başka bir adam etrafında dönüyor. Dizi, Bae Suzy, Nam Joo-hyuk, Kim Seon-ho ve Kang Han-na’nın oynadığı 2020 Güney Kore televizyon dizisidir. İlk bölüm yayın tarihi 17 Ekim 2020 olup Cumartesi- Pazar günleri tvN kanalında yayınlanmaktadır.

Start-Up İzle

Start-Up Konusu

Dizi, şirketlerinin, geleceğin ‘Google’u ve ‘Amazon’u olmasını hayal eden ancak bu konuda hiçte umut vaat etmeyen iki farklı kişinin etrafında dönmektedir. Aynı hayalin peşinden koşan bu ikili bir gün karşılaşır ve birbirlerine destek olup, birlikte işlerini geliştirirler.

Adı: Start-Up | Sandbox | 스타트업
Tür: Dram, Romantik, Komedi, Gençlik
Yönetmen: Oh Choong-Hwan
Senarist: Park Hye-Ryun
Yapım Şirketi: Studio Dragon, HiSTORY D&C
Yayıncı: tvN
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2019 – 2020
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2020 – 6 Aralık 2020
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi & Pazar – 21:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Start-Up Oyuncuları

Suzy (Seo Dal-Mi)

Karakteri: Dizide Steve Jobs (Apple Computer, Inc.’ın kurucu ortaklarından) gibi biri olmayı hayal eden Seo Dal-Mi karakterini canlandırmaktadır. Kendi şirketini kurabilmesi için 90 bin dolara ihtiyacı vardır. Bu yüzden, üniversiteyi bırakır ve çeşitli yarı-zamanlı işlerde çalışmaya başlar.

Nam Joo-Hyuk (Nam Do-San)

Karakteri: Dizide ‘Samsan Tech’in kurucusu olan Nam Do-San karakterini canlandırmaktadır. 15 yıl önce, Matematik Olimpiyatları’nın ‘en genç kazananı’ unvanına sahipti ve ailesinin gurur kaynağıydı. Ancak, 2 yıl önce, arkadaşları ile birlikte kurduğu şirket içler acısı bir durumdadır. Bir gün, aynı hayali paylaştığı Seo Dal-Mi’nin (Suzy) ile karşılaşır. Seo Dal-Mi onu ilk aşkı olduğunu zanneder. Nam Do-San, bu yanlış anlaşılmayı gerçeğe dönüştürmek umuduyla bir başlangıç yapmaya karar verir.

Kim Sun-Ho (Han Ji-Pyeong)

karakteri: Dizide SH Girişim Yatırım Firması’nın en iyi takım lideri olan Han Ji-Pyeong karakterini canlandırmaktadır. Borçlarını ödemek için bir start-up şirketinde çalışmaya başlamıştır. Şaşırtıcı derecede olan yatırım becerileri ve sivri dili sayesinde oba ‘Yatırımların Gordan Ramsay’ı’ lakabı takılmıştır. Çoğu kişiyle sivri dilli konuşmasına karşın geçmişte ona büyük bir iyilik yapan özel bir insana herkesten daha iyi davranmaktadır.

Kang Han-Na (Won In-Jae)

Karakteri: Dizide toplumun saygı duyduğu her şeye sahip bir CEO olan Won In-Jae karakterini canlandırmaktadır. İyi bir eğitim geçmişine, iyi bir görünüşe sahip zengin birisidir. Aynı zamanda varlıklı bir aileden gelmektedir. İkinci nesil bir chaeboldur. Ancak bu onu bir zayıflık olarak görmektedir. Kendi başına başarılı olabilmek ve yetenekleri ile tanınmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Ancak babası tarafından kullanılıp bir kenara atılır. Babasının satranç tahtasında atılabilecek bir taş olmayı bırakmak için kendine yeni bir başlangıç yapar.

Kim Hae-Sook (Dal-Mi’nin büyükannesi)

Start-Up Fragman (Uzun)

“Madalyonun İçi” Oku (Masumlar Apartmanı Dizisinin Gerçek Hikayesi)

“When I Was The Prettiest” Konusu Nedir?

Kkondae Intern (Old School Intern) İzle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu