Dizi / Film

Do Do Sol Sol La La Sol İzle

Do Do Sol Sol La La Sol, Go Ara, Lee Jae-wook ve Kim Joo-hun'un başrollerini paylaştığı bir Güney Koreli televizyon dizisidir.

Do Do Sol Sol La La Sol dizisi gülümsemesinden başka her şeyini kaybeden bir piyanist, parıldayan küçük yıldızların onu götürdüğü küçük kasabada umudu, aşkı ve aradığı yuvayı bulmasını konu almaktadır. Dizi Go Ara, Lee Jae-wook ve Kim Joo-hun’un başrollerini paylaştığı bir Güney Kore televizyon dizisidir.

Do Do Sol Sol La La Sol İzle

Do Do Sol Sol La La Sol Konusu

Dizi, parlak bir kişiliği sahip olan ama hayatı bir anda alt üst olup hayal kırıklığına uğrayan bir piyanist (Go Ara) ile başkalarının onun hakkında ne düşündüğünü umursamıyor, ama sıcak bir kalbi olan gizemli bir adam (Lee Jae-Wook) arasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır.

Goo Ra-Ra ailesinin finansal çöküşünün ardından küçük bir köydeki ‘La La Land’ adlı piyano akademisinde iş bulur. Bir süre sonra, sakladığı birçok sırrı varmış gibi görünen Sun Woo-Joon ile karşılaşır ve yavaş yavaş ona kalbini kaptırır.

Adı: Do Do Sol Sol La La Sol | 도도솔솔라라솔
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Kim Min-Kyeong
Senarist: Oh Ji-Young
Yapım Şirketi: Monster Union
Yayıncı: KBS2, Netflix
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2020
Yayın Tarihi: 7 Ekim 2020 – 26 Kasım 2020
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 21:30
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Do Do Sol Sol La La Sol Oyuncuları

Go Ara (Goo Ra‑ra)

Karakteri: Parlak bir kişiliğe sahip olan Goo Ra-ra, zor şartlar altında kalsa bile enerjisini ve yüzündeki gülümsemeyi hiç kaybetmeyen bir piyanisttir.

Lee Jae‑wook (Sunwoo Joon)

Karakteri: Özgür ruhlu olan ve başkalarının onun hakkında ne düşündüğünün umursamayan Sun Woo-Joon, part-time bir işte çalışmaktadır. Ancak tüm bunlara karşın sımsıcak bir kalbi vardır.

Kim Joo‑hun (Cha Eun‑seok)

Karakteri: Bir ortopedist olan Cha Eun-Seok karakterini canlandırmaktadır. Tüm yaşama motivasyonunu ve sevincini kaybetmiş, Tükenmişlik Sendromu yaşayan birisidir.

Shin Eun‑soo (Jin Ha‑yeong)

Ye Ji‑won (Jin Sook‑kyeong)

Do Do Sol Sol La La Sol Tanıtım

https://youtu.be/6WEIxanuQNM

Do Do Sol Sol La La Sol Fragman

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu