Dizi / Film

Romance Is A Bonus Book (En Naif Aşk Dizisi)

Lee Na-young ve Lee Jong-suk'un başrol oynadığı 2019 Güney Koreli bir televizyon dizisidir.

Romance Is A Bonus Book bir yayın şirketinde çalışan bir grup personelin hayatını konu almaktadır. Lee Na-young ve Lee Jong-suk’un başrol oynadığı 26 Ocak ile 17 Mart 2019 tarihlerinde yayınlanan en romantik dizi Romance Is A Bonus Book…

Romance Is A Bonus Book

Çalıştığı yayıncılık şirketinin bugüne kadarki en genç baş editörü olan yetenekli bir yazar ile işe çok ihtiyacı olan eski bir metin yazarının yolları kesişirse sizce neler?

Romance Is A Bonus Book Oyuncuları

Lee Jong-suk (Cha Eun-Ho)

Karakteri: Dizide dahi bir yazar olan Cha Eun-Ho karakterini canlandırmaktadır. Bir yayıncılık şirketinin en genç baş editörüdür. Sıcak bir kalbe ve akılcı bir kişiliğe sahiptir. Ancak söz konusu işi olduğunda oldukça soğukkanlı birisidir.

Lee Jong-suk

Lee Na-Young (Kang Dan-Yi)

Karakteri: Dizide bir metin yazarı olan Kang Dan-Yi karakterini canlandırmaktadır. Bir zamanlar mesleğinde oldukça ünlü bir yazardı. Ancak şimdilerde popülaritesini kaybetmiştir ve beş parasız bir işsizdir. Mükemmel özgeçmişinden dolayı mevcut olan her pozisyona fazla gelir. Bu yüzden bir türlü bir işe giremez. Bir gün, yeni bir başlangıç yapmak amacıyla özgeçmişi hakkında yalan söyler ve Cha Eun-Ho’nun (Lee Jong-Suk) çalıştığı yayıncılık şirketinde işe girer.

Lee Na-Young

Wi Ha-Joon (Ji Seo-Joon)

Wi Ha-Joon

Jung Eugene (Song Hae-Rin)

Jung Eugene

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu