Dizi / Film

The Flower of Evil İzle

Flower of Evil, Lee Joon-gi ve Moon Chae-won'nun başrollerini paylaştığı 2020 Güney Kore televizyon dizisidir.

29 Temmuz 2020 tarihinde tvN kanalında yayımlanmaya başlayan The Flower of Evil, dizisinin başrollerinde Lee Joon-gi, Moon Chae-won vardır. 29 Temmuz – 23 Eylül 2020 tarihleri ​​arasında her Çarşamba ve Perşembe günü yayımlanan The Flower of Evil aksiyon gerilim dizisidir.

The Flower of Evil İzle

The Flower of Evil Konusu

Karanlık geçmişini gizleyen ve başka birinin kimliği altında yaşayan bir adam (Lee Joon-Gi) ve bu gizemli adamın kocası olduğunu bilmeden onun peşine düşen bir dedektifin (Moon Chae-Won) hikayesini konu almaktadır.

Adı: Flower of Evil | 악의 꽃
Tür: Dram, Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Kim Cheol-Kyu
Senarist: Yoo Jung-Hee
Yapım Şirketi: Monster Union, Studio Dragon
Yayıncı: tvN
imdb: 8.9
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2020
Yayın Tarihi: 29 Temmuz 2020 – 23 Eylül 2020
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:50
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Fragman 1

Fragman 2

The Flower of Evil Oyuncuları

Lee Joon‑gi (Baek Hee‑sung)

Karakteri: Lee Joon-gi, Baek Hee-Sung diye birinin kimliği altında yaşayan kişiyi canlandırmaktadır. Baek Hee-Sung evli ve bir çocuk babasıdır. Kendini eşine ve çocuğuna adamış ve sahip olduğu şeylerden dolayı son derece mutlu biri gibi görünmektedir. Ancak, aslında mutluluk, üzüntü, saygı, hayranlık, empati veya suçluluk gibi duyguları hissedememektedir.

Moon Chae‑won (Cha Ji‑won)

Karakteri: Bir suç dedektifi olan Cha Ji-Won dizide Baek Hee-Sung’un (Lee Joon-Gi) eşidir. Minyon yapısı ve çocuksu yüzü ile ilk bakışta suçlularla nasıl başa çıkıp çıkamayacağına dair şüpheler doğursa da meraklı kişiliği sayesinde tehlikeli durumlarda dahi korkmak yerine keyif alır ve agresif suçlularla başa çıkabilmektedir. Bir gün, kocasının geçmişini araştırmaya başlar.

Kim Ji‑hoon (Gerçek Baek Hee‑sung)

Jang Hee‑jin (Do Hae‑soo)

Karakteri: Dizide bir seri katilin kızı olan Do Hae-Soo karakterini canlandırmaktadır. Korkunç aile geçmişi ile tek başına mücadele etmek zorundadır.

Seo Hyeon‑woo (Kim Moo‑jin)

Record of Youth

Do Do Sol Sol La La Sol İzle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu