Dizi / Film

Doktor Ela Geri Döndü! Mucize Doktor 14. Bölüm 2. Fragmanı

Mucize Doktor dizisine sürpriz bir isim dahil oluyor! Yasemin Ergene, Mucize Doktor 14. Bölümde seyirci karşısına çıkıyor!

FOX TV’nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor 14. bölüm 2. fragmanı yayında. Mucize Doktor 14. bölüm 2. fragmanında en dikkat çeken olay diziye sürpriz bir ismin dahil olması. Bir zamanlar Doktorlar dizisinde Ela karakteri ile tanınan Yasemin Ergene, Mucize Doktor’a dahil oluyor.

Doktor Ela Mucize Doktor’da

FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Mucize Doktor dizisi 13. bölümünde merakla beklenen Ferman’ın sırrı sonunda açıklanmıştı. Kız kardeşi bakım evinde olan Ferman’ın kardeşinin Serebral Palsi (Beyin Felci) hastalığı olduğu öğrenildi. Mucize Doktor heyecanlı geçen bir bölümün ardından herkes 14. bölüm fragmanını beklemişti.

Sonunda yayınlanan Mucize Doktor 14. bölüm fragmanında Ali, doktor Ferman’ın sırrını saklayabilecek mi merak konusu olmuştu. Şimdi ise yeni yayınlanan Mucize Doktor 14. bölüm 2. fragmanında en dikkat çeken olay ise bir zamanlar Doktorlar dizisinde Ela karakteri ile tanınan Yasemin Ergene’nin görünmesi oldu. Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle çok sevilen Yasemin Ergene, Mucize Doktor’a konuk oyuncu olarak mı yoksa kadroda yer alacak mı merak ediliyor.

Mucize Doktor 14. Bölüm 2. Fragmanı

Sevdiğin Birini Sevmiyormuş Gibi Yapmak!

FOX TV’nin Yayınladığı Habere Göre…

Şimdiden 2019’un en çok izlenen dizisi* olarak kayıtlara geçen, izleyicinin kalbinde taht kuran FOX’un dizisi “Mucize Doktor”a sürpriz bir isim dahil oldu. Başarılı oyuncu Yasemin Özilhan, 12 Aralık Perşembe günü yayınlanacak 14. bölümde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

2009 yılında biten “Doktorlar” dizisinden tam 10 yıl sonra ekranlara geri dönen Yasemin Özilhan, “Çok keyif aldım. Eski anılarımı yad ettim diyebilirim. Oyunculuk, ara verilince unutulacak bir şey değil. Sevdiğim ve özlediğim bir işti. 10 yıl sonra tekrar tatmış oldum’’ dedi. Doktorlar dizisindeki karakteri “Doktor Ela” karakterine hayat verecek olan Özilhan, diziden elde ettiği geliri de bir vakıfa bağışlayacak.

Yasemin Ergene Özilhan Kimdir?

Ali Sırrı Saklayabilecek Mi? Mucize Doktor 14. Bölüm Fragmanı

Dünyanın En Güzel Seven Adamı! Sefirin Kızı 1. Bölüm Fragman

Tavuklu Revan Pilavı Tarifi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu