Dizi / Film

Ali Sırrı Saklayabilecek Mi? Mucize Doktor 14. Bölüm Fragmanı

Merakla beklenen Ferman'ın sırrı sonunda açıklandı! Mucize Doktor heyecanlı geçen bir bölümün ardından herkes gözlerinin 14. bölüm fragmanına dikti. İşte o merakla beklenen 14. bölüm fragmanı.

FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Mucize Doktor, bu akşam 13. bölümüyle ekranlara geldi. Merakla beklenen Ferman’ın sırrı sonunda açıklandı! Kız kardeşi bakım evinde olan Ferman’ın kardeşinin Serebral Palsi (Beyin Felci) hastalığı olduğu öğrenildi. Mucize Doktor heyecanlı geçen bir bölümün ardından herkes gözlerinin 14. bölüm fragmanına dikti. İşte o merakla beklenen Mucize Doktor 14. bölüm fragmanı.

Serebral Palsi (Beyin Felci) Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Mucize Doktor 13. Bölümde Neler Oldu?

Yavaş yavaş ilerleme kaydeden Ali’nin önünde şimdi büyük bir engel vardır; Adil’in de desteklemesiyle Ali sonunda birine dokunmaya karar vermiştir. Ama bu iş kesinlikle göründüğü kadar kolay değildir. Diğer tarafta Ferman’la ilgili hayal kırıklığına uğrayan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali’yle tam bir çıkmaza girerler. Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında köşeye sıkıştıkça sıkışır. Bir takım hasta yakınlarının öfkesi Ali’yi hedef bulur. Ve sonunda sırlar açığa çıkar.

Mucize Doktor 14. Bölüm Fragmanı

Mucize Doktor Ferman’ın Sırrı Ne?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu