Dizi / FilmOrdan Burdan

Mucize Doktor Ferman’ın Sırrı Ne?

Mucize Doktor Dizisinde Ferman Hocanın Herkesten Sakladığı Sırrı Açığa Çıktı!

Mucize Doktor dizisi izleyicileri ekranlara kilitlerken, Ferman Hocanın herkesten sakladığı bir sırrı olduğu bölüm sonunda ortaya çıktı. Ferman Hocanın sırrı ne? Mucize Doktor 13. bölümde sır ortaya çıkıyor. Peki ilk bölümden beri bu sır ile ilgili Ferman neler yaşadı gelin bir hatırlayalım…

Mucize Doktor Ferman’ın Sırrı Ne?

Mucize Doktor dizisinin ikinci bölümü dün akşam yayınladı. İlk bölümünden bu yana izleyicileri ekrana kilitleyen dizide otizmli doktor rolüne Taner Ölmez hayat veriyor. Daha önce canlandırdığı karakterle de izleyicilerin gönlünü kazanan ünlü oyuncu otizmli doktor karakteri ile dizinin kahramanı oldu. Dizide Doktor Ali Vefa’ya bir türlü huzur vermeyen, hastanede istemeyen ve her fırsatta azarlayan Doktor Ferman karakteri ise ekran başındaki izleyicileri sinirlendirmeye yetti.

Ali Vefa’ya hastanede görev vermemek ve başarılı olmasını engellemek için her yolu deneyen Doktor Ferman’ın neden böyle davrandığı izleyicilerin kafasını karıştırmıştı. Bunun üzerine Reha Özcan’ın hayat verdiği Adil Hoca 2. Bölümde Doktor Ferman’a Ali Vefa ile bir derdi olup olmadığını sormuş, bunun altında yatan sebepleri irdelemişti. Ferman olumsuz yanıt vermiş ancak bir şeyler sakladığı yüz ifadesinden okunmuştu.

Dizinin sonlarına doğru eve gelen ve kız arkadaşı ile tartışan Ferman odasına gittiğinde çekmecesinden çıkardığı çerçeve ile dikkat çekti. Çerçevede kimin fotoğrafı olduğu bilinmezken, bir telefon görüşmesinde sorduğu sır dolu ismin kim olduğu da merak konusu oldu. İzleyicileri kuşkulandıran son bölümde kafalarda bazı soru işaretleri uyandı.

Kimi izleyiciler Ferman’ın önceden hasta olduğunu düşünürken kimisi de kardeşi ya da oğlunun benzer bir durumda olduğu ve bu yüzden Ali Vefa’yı görmeye dayanamadığı tahminlerini yürütüyor. Henüz bu sırrın ne olduğu anlaşılamasa da en azından Ferman’ın Ali Vefa’ya davranışlarının altında büyük bir acısı ve sırrının yattığı ortaya çıkmış oldu.

Mucize Doktor 13. bölümde sır ortaya çıkıyor. Yeni bölümde Ali Vefa’nın gelen hastaya yaptığı baskıya dayanamayan Doktor Ferman, Ali Vefa’ya sırrını açıklıyor! Mucize Doktor 13. bölümde Ferman’ın sırrını Beliz’e açmaması Beliz’in canını yakarken Ferman sırrını ilk defa Ali’ye söyleyeceğine benziyor.

Doktor Ferman’ın bakım evinde kalan yakını büyük merak uyandırdı. İzleyiciler tarafından kardeşi olduğu düşünlen yakınının otizmli olduğu tahmin ediliyor. 

Mucize Doktor Ferman’ın Sırrı Nihayet Ortaya Çıktı!

Doktor Ferman’ın sırrı kız kardeşinin Serebral Palsi hastası oluşu. Serebral palsi (SP) doğum öncesi, sonrası ve sırasında oluşan beyin hasarı yada hastalıkları sonucu oluşan, ilerleyici olmayan hareket ve duruş bozukluklarının genel adıdır.

Serebral Palsi (Beyin Felci) Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Ferman’ın Sırrı Ne!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu