Dizi / Film

Aralık Ayında Netflix’de Neler Var?

Netflix, her ay olduğu gibi bu ay da birçok yeni yapımı ile bizleri karşılıyor. Netflix Türkiye’de Aralık 2019'da izleyebileceğiniz yeni yapımlar...

Tüm hafta sonunu evde geçirmenize neden olan dizi film platformu Netflix’te Aralık ayında neler var bir bakalım…

Yılın sonlarına yaklaştığımız bu aylarda Netflix Türkiye, Aralık ayında başlayacak film ve dizilerin listesini yayınladı. İşte o merakla beklenen liste…

Aralık Ayında Netflix’de Neler Var?

Marriage Story (6 Aralık)

Marriage Story Konusu

Amerikan bağımsız sinemasının önde gelen isimlerinden Noah Baumbach’ın, kariyerinin en iyi işine imza attığı Marriage Story, dağılmakta olan bir evliliğin genelde hüzünlü, bazen komik ama her daim gerçekçi bir portresi. Başrollerde Scarlett Johansson ile Adam Driver’ın yer aldığı, ikiliye Laura Dern, Alan Alda, Ray Liotta, Azhy Robertson, Merritt Wever ve Julie Hagerty’nin eşlik ettiği film, yılın en iyilerinden bir tanesi. Türkiye prömiyerini Filmekimi’nde yapan Marriage Story, bu ayın kaçırılmaması gereken yapımlar listesinin ilk sırasında yer alıyor.

The Witcher (20 Aralık)

The Witcher Konusu

Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan The Witcher destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan bile daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç bir prensesle karşılaştırır. Üçlü, artık her geçen gün daha da vahşi hale gelen bu kıtada birlikte yürümeyi öğrenmelidir.

The Two Popes (20 Aralık)

The Two Popes Konusu

Kilisenin gidişatı nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan Kardinal Bergoglio, 2012 yılında Papa Benedict’ten emekliliğe ayrılmak için izin ister. Skandallar ve özgüven eksikliğiyle boğuşan, içgörü sahibi Papa Benedict, en sert muhalifi olan Bergoglio’yu Roma’ya çağırır ve ona ileride yerine geçecek olan kardinale Katolik Kilisesi’nin temellerini sarsacak bir sırrı açıklar. Birbirlerinden çok farklı olan bu iki adam, ortak bir zemin bulmak ve dünya genelindeki bir milyar Katolik için bir gelecek kurmak amacıyla geçmişlerindeki unsurlarla yüzleşir. Bu yüzleşme, Vatikan’ın duvarlarının ardında hem gelenek ve ilerleme hem de suçluluk duygusu ve bağışlama arasında yaşanan bir mücadeleyi tetikler.

Tanrı Kent – City of God ile tanınan Fernando Meirelles’in yönettiği, Her Şeyin Teorisi – The Theory of Everything’le Oscar adaylığı kazanmış olan Anthony McCarten’ın senaryosunu yazdığı filmin başrollerinde iki usta isim, Jonathan Pryce ve Anthony Hopkins yer alıyor. Telluride, Toronto ve Londra gibi önemli film festivallerinde gösterilen The Two Popes’un, The Irishman ve Marriage Story ile birlikte Netflix’in ödül mevsiminin öne çıkan bir diğer işi olabileceği konuşuluyor.

Atiye (27 Aralık)

Atiye Konusu

“Atiye” (The Gift) 27 Aralık Sadece Netflix’te!

Lost in Space 2. Sezon  (24 Aralık)

https://www.youtube.com/watch?v=nvN9Q4sc3JM

Lost in Space Konusu

Dizide, uzayda yeni bir koloni kurmak üzere son derece heyecanlı bir maceraya atılan, ama beklenmedik biçimde rotadan saparak kayıp bir gezegene inmek zorunda kalan robinson ailesinin hikayesini anlatıyor. hedeflerinden saptırılıp uzayda kaybolan robinson ailesi, hayatta kalmak için birbirinden asla ayrılmamalıdır.

Riverdale 3.Sezon (11 Aralık)

Riverdale Konusu

Riverdale konusu incelendiğinde olaylar küçük ama son derece ilginç bir kasabada geçmektedir. Sakin ve her şeyin sıradan göründüğü bu kasabaya özellikle dışarıdan gelenler farklı duygulara kapılmaktadır. Sürrealist bir grup gencin yaşadığı kasabada her şey oldukça şirin bir görüntüdedir. Ancak bu kasabada son derece karanlık ve gizemli olaylar yaşanmaktadır. Özellikle lise öğrencisi Jason Blossom’un nehirde boğulması ve cesedinin bulunamaması dikkatleri bu kasabaya toplamıştır. Yine de hayat sanki normal akışında devam etmektedir. Ancak bu durum kasabanın dışarıya verdiği görüntüyü yansıtmaktadır.

6 Underground (13 Aralık)

6 Underground Konusu

Dünyanın farklı yerlerinden, işlerinin ehli olan altı kişi bir görev için seçilir. Bu seçimde, bu kişilerin sadece yetenekleri değil aynı zamanda geleceği değiştirmek için geçmişlerini silme tutkuları da rol oynamıştır. Ekibi bir araya getiren liderin hayattaki tek amacı ise kendisini ve ekibini kimsenin hatırlamaması, kendisinin ve ekibinin yaptıklarını ise kimsenin unutmamasıdır.

Zombieland ve Deadpool serisiyle tanınan Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisinin senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda eski günlerini mumla arayan Michael Bay’in oturduğu 6 Underground, son dönemde sıkça gördüğümüz aksiyon ve komedi harmanı filmlerin en yeni örneği. Başrollerde Ryan Reynolds ile birlikte Mélanie Laurent, Dave Franco, Ben Hardy ve Adria Arjona’nın yer aldığı film, büyük beklentilere girmeden izlendiğinde iki saatlik keyifli bir seyirlik sunabilirmiş gibi görünüyor.

V Wars (5 Aralık)

V Wars Konusu

Dizide Luther Swann karakteri, kaptığı gizemli bir virüs yüzünden insanları yiyen bir çeşit vampire dönüşen en yakın arkadaşı Michael Fayne ile karşı karşıya gelecek. Hastalığın çok hızlı bir şekilde yayılması, toplumu normal insanlar ve vampirler olarak iki kutba ayırır. Bir yandan Swann, hastalığa bir çözüm bulmaya çalışırken; diğer bir yandan Fayne de vampirlerin lideri hâline gelir.

The Neighbor (31 Aralık)

The Neighbor Konusu

Yetişkinlikle ve kız arkadaşıyla uğraşan 20’li yaşlardaki Javier, beklenmedik biçimde süper kahraman olur. Santiago García ve Pepo Pérez’in çizgi romanından uyarlandı.

Mest-i Aşk (Türk-İran Ortak Yapımı Film) 2020’de Sinemalarda!

“The Irishman” İzle Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

“Suit” Aralık’da Netflix’de

Kasım Ayında Netflix’te Neler Var?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu