Dizi / Film

“Suit” Aralık’da Netflix’de

Jang Dong-Gun ve Park Hyung-Sik'in baş rolü paylaştığı Suit dram ve hukuk türünde olup 1 Aralık'ta Netflix'de yayınlanacak.

Suit dram ve hukuk türündedir. Baş rollerini Jang Dong-Gun ve Park Hyung-Sik’in paylaştığı dizi 1 Aralıkdan itibaren netflix’de.

Suıt Konusu:

Dizi, Güney Kore’nin en büyük hukuk firmasında avukatlık yapmakta olan Choi Kang-Seok (Jang Dong-Gun) ve lisansı olmadığı halde aynı şirkette avukatlık yapmaya başlayan Go Yeon-Woo’nun (Park Hyung-Sik) etrafında dönmektedir.

Adı: Suits | 슈츠
Tür: Dram, Hukuk
Yönetmen: Kim Jin-Woo
Senarist: Kim Jung-Min
Yapım Şirketi: Monster Unio
Yayıncı: KBS2
daum: 6.2
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2017 – 2018
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Suıt Dizisinden Kareler

suıt k-drama ile ilgili görsel sonucu

Oyuncular

Jang Dong-Gun

Jang Dong-Gun dizide Kore’nin en büyük hukuk firmasının efsanevi avukatı olan Choi Kang-Seok karakterini canlandırmaktadır. Karizmatik ve çekici birisidir. – “O, sadece kazanmayı düşünür.”

Park Hyung-Sik

Park Hyun-Sik dizide bir avukat olan Go Yeon-Woo karakterini canlandırmaktadır. Yeon-Woo, olağanüstü derecede iyi bir fotografik hafızaya sahiptir. Kang-Seok (Jang Dong-Gun) onu avukat olarak kendi çalıştığı şirkette yer alması için çağırır. Ancak onun avukatlık lisansı yoktur. – “Bu şans değil. Seçimler kaderi belirler.”

Chae Jung-An

Chae Jung-An dizide Choi Kang-Seok’un (Jang Dong-Gun) sekreteri olan Hong Da-Ham karakterini canlandırmaktadır. Kang-Seok ile sürekli didişselerde ikisi de bir diğeri olmadan yaşayamaz. – “O, kendi işleri ile çabuk ve sessizce ilgilenir.”

Ko Sung-Hee

Ko Sung-Hee dizide avukat yardımcısı olan Kim Ji-Na karakterini canlandırmaktadır. Zeki olduğu kadar çekici birisidir. Go Yeon-Woo’dan (Park Hyung-Sik) ilk başlarda hoşlanmaz. Ancak zaman geçtikçe ona karşı birşeyler hissetmeye başlarlar. – “O, hayallerinin peşinden giderken aşkı buldu.”

Jin Hee-Kyung

Jin Hee-Kyung dizide bir hukuk firmasının lideri olan Kang Ha-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Karizmatik birisidir. – “O, hukuk bürosunu zarif ve dengesiz bir şekilde yönetmektedir.”

Choi Gwi-Hwa

Choi Gwi-Hwa dizide tutkulu bir avukat olan Chae Geun-Sik karakterini canlandırmaktadır. Choi Kang-Seok’un (Jang Dong-Gun) gerisinde kalan iki numaralı en iyi avukattır. – “O, ne olursa olsun bir efsane olmak istemektedir.”

Lee Tae-Sun

Lee Tae-Sun dizide elit bir avukatı canlandırmaktadır. Parlak bir kariyere sahiptir.

Suit Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=MoVV1LkefO8

Mest-i Aşk (Türk-İran Ortak Yapımı Film) 2020’de Sinemalarda!

“The Irishman” İzle Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Salep Tarifi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu