Dizi / Film

“The Irishman” İzle Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci başrol de oldukları Netflix'in 3 saat 30 dakikalık filmi “The Irishman”.

“The Irishman”, yönetmenliğini Martin Scorsese’nin gerçekleştirdiği ve senaryosu Steven Zaillian tarafından yazılan Amerika Birleşik Devletleri yapımı biyografik suç filmidir.

2019’un merakla beklenen filmlerinden biri “The Irishman” Netflix’te yayına girdi. Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci başrol de oldukları “The Irishman” 3 saat 30 dakikalık süresiyle de izleyenleri meraklandırdı. Ama maalesef izleyicinin görüşü, filmin o kadar da güzel olmadığı ve sıkıcı geçtiği yönünde.

İnternette film hakkında bolca tartışma mevcut. Filmin uzun süresinden karakterlerin renksizliğine kadar negatif eleştiri aldı. Martin Scorsese’nin büyük ilgi gören “The Irishman” filminde tetikçi Frank Sheeran, Bufalino suç ailesinin sadık bir üyesi olarak sakladığı sırları anımsıyor.

“The Irishman” Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

“The Irishman” Konusu

“The Irishman”, bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran’ın hayatına odaklanıyor. II. Dünya Savaşı’nda görev almış eski bir asker olan Frank Sheeran, yıllar boyu Bufalino suç örgütü için çalışmıştır. Birçok ünlü isim için dolandırıcılık, tetikçilik yapan ve ‘İrlandalı’ lakabı ile anılan Sheeran, aynı zamanda işçi sendikası memurudur. Frank Sheeran’ın hayatından kesitlerin sunulduğu filmde, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa’nın ortadan kayboluşuna da değiniliyor.

“The Irishman” Tanıtım Fargmanı

“The Irishman” Oyuncuları

Robert De Niro (Frank Sheeran)

Al Pacino (Jimmy Hoffa)

Joe Pesci (Russell Bufalino)

Ünlü YouTuber Barış Özcan’dan Mucizevi Buluş: “KAHVUYKU”

3 Malzemeli Hamurdan 8 Farklı Kurabiye

“Living With Yourself” İzle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu