Dizi / Film

“Living With Yourself” İzle

“Living With Yourself” (Kendinle Yaşamak), 18 Ekim 2019 tarihinde Netflix'te yayınlanan Timothy Greenberg tarafından oluşturulan bir Amerikan komedi-drama web televizyon dizisidir.

“Living With Yourself” 18 Ekim 2019 tarihinde Netflix’te yayınlanan dizi, insanın en iyi yönlerini ortaya çıkartmak için uğraşılan bir deneyin beklenmeyen sonucu olarak klonlanan Miles Elliot’un, klonuyla birlikte bir hayatı yaşamaya çalışmasına odaklanıyor.

Ortalama 30 dakikalık bölümlere sahip olan dizinin ilk sezonu, Netflix’te yayınlandı. Living With Yourself, komedi, drama ve bilim kurgu ögelerini aynı anda barındıran bir dizidir. Bir yandan arka planda, klonlama üzerinden dönen bir bilim kurgu hikâyesi ve bu hikâyenin yol açtığı drama soruları var; bir yandan da aynı hayatı yaşayan iki kişinin birleştiği, Paul Rudd’un yön göstericiliğinde karşılık bulan komik durumlar.

“Living With Yourself” Konusu

Miles (Paul Rudd) hayatta mücadele içerisinde olan bir adamdır. Gizemli bir tedavi sürecine başlar ve sonrasında eski benliğinin kendisinin daha iyi bir versiyonuyla değiştirilmiş olduğunu keşfeder. Aldığı kararların sonuçları ortaya çıktığındaysa eşi (Aisling Bea), kariyeri ve kendisi için savaşması gerektiğini anlayacaktır.

İlk bölüm yayın tarihi: 18 Ekim 2019
Kanal: Netflix
Tür: Televizyon Komedisi
Bölüm sayısı: 8

“Living With Yourself” Fragman

https://youtu.be/Dz4m-WsUE9o

8 bölüm olarak tasarlanan dizinin senaryosunda Timothy Greenberg’un imzası var. Başrolünde Paul Rudd’u seyrettiğimiz dizinin yönetmenliğini ise Jonathan Dayton ve Valerie Faris üstleniyor.

Ortalama 30 dakikalık bölümlere sahip olan dizinin ilk sezonu, Netflix’te yayınlandı. Living With Yourself, komedi, drama ve bilim kurgu ögelerini aynı anda barındıran bir dizidir.

“Living With Yourself” Oyuncuları

Paul Rudd (Miles Elliot)

Aisling Bea (Kate Elliot)

Desmin Borges

Zoë Chao

Karen Pittman

“Living With Yourself” Dizisinden Görseller

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu