Dizi / Film

Dünyanın En Güzel Seven Adamı! Sefirin Kızı 1. Bölüm Fragman

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun ilk kez birlikte kamera karşısına geçeceği Sefirin Kızı 16 Aralık Pazartesi Star'da!

Sefirin Kızı isimli dizi daha başlamadan sosyal medyada yankı uyandırmayı başardı. Dizinin tanıtım fragmanı büyük heyecan yaratırken seyircilerin sabırsızlıkla beklediği ilk bölüm tarihi ve fragmanı yayınlandı.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu‘nun ilk kez birlikte kamera karşısına geçeceği Sefirin Kızı 16 Aralık Pazartesi Star’da!

Sefirin Kızı 1. Bölüm Fragman

Sefirin Kızı

Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Sefirin Kızı’nın yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek ilk kez partner olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile “Sefirin Kızı” 16 Aralık Pazartesi Star’da!.

Ege’de yaşanan tutku dolu, büyük bir aşk! Yapımına O3 Medya ve NGM’ in birlikte imza attığı, Sefirin Kızı’nın Muğla’da başlayan çekimleri büyük bir hızla devam ediyor. Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile Sefirin Kızı 16 Aralık Pazartesi Star’da!.

Sefir Nedir? Sefir Kelimesi Ne Anlama Gelmektedir?

Sevdalılardan Biri Ölürse Destan Olur! Sefirin Kızı 2. Tanıtım!

Sefirin Kızı Konusu Nedir? Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Celaleddin Harezmşah Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu