Dizi / Film

Mehmet Bozdağ’dan Fatih Sultan Mehmed Dönemi Filmi :Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı”

Diriliş'in yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan merakla beklenen bir sinema filmi Türkler Geliyor

Mehmet Bozdağ’ın yeni filmi Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı” isimli filmin senaristliğini Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin üstlenirken, yönetmeni ise Kamil Aydın olacak.

Mehmet Bozdağ, yeni sinema filmini Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı” oyuncusu kadrosu da belli olmaya başladı… Emre Kıvılcım ve Ece Çeşmioğlu‘nun başrollerde olacağı Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı” filminde Seray Kaya, Levent Özdilek gibi isimlerin yanı sıra oldukça geniş bir kadro yer alacağı duyuldu.

Yönetmen koltuğuna Kamil Aydın’ın oturduğu yapım, 20 Aralık’ta Türkiye’nin yanı sıra aynı anda ABD, Kanada, Şili, Meksika, Avustralya, Japonya, Güney Kore, İngiltere, Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, Rusya, Güney Afrika, Hindistan, Endonezya, Malezya, Katar, Şili, Azerbaycan, Kazakistan gibi dünyanın farklı ülkelerinde gösterime girecek.

Hazırlık sürecinin bir yılda gerçekleştirildiği filmde oyuncular 9 ay, “Cengiz Han”, “47 Ronin”, “Conan” ve “Cehennem Melekleri 2” gibi dünyaca ünlü filmlerde ve “Marco Polo” dizisinde görev alan koreografi ekibi Nomad’dan aksiyon, at binme, kılıç ve yay kullanma eğitimlerinin yanı sıra askeri eğitim ve akademisyenlerden dönemin sosyal yaşantısına dair öğrenim gördü.

Türkler Geliyor: “Adaletin Kılıcı” Filmi Konusu

1071 Malazgirt Savaşını konu alan film tarihi konuları sevenler için heyecanla bekleniyor. Türklerin Anadolu topraklarına ilk defa girdiği zamanı anlatan filmde yer alan oyuncuların kimler olduğu merak ediliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=6mWjFOPoaz8

Oyuncuları

Emre Kıvılcım

Emre Kıvılcım Kimdir?

Ece Çeşmioğlu

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Seray Kaya

Seray Kaya Kimdir?

Eren Vurdem

Serdar Gökhan

Ebru Özkan

Ogün Kaptanoğlu

 

Diriliş’in Yapımcısından Yeni Film Müjdesi! Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı”

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu