Ordan Burdan

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Çocuk oyuncu olarak kariyer hayatına başlayan Ece Çeşmioğlu, rol aldığı projeler ve başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Çocuk oyuncu olarak kariyer hayatına başlayan Ece Çeşmioğlu, rol aldığı projeler ve başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettirmektedir. Başarılı kariyer hayatında Ece Çeşmioğlu, hangi dizi ve filmlerde rol almıştır.

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Çocukluk hayali olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde okumuştur. Oyuncu, 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımı atmıştır. Sonrasında 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlanmıştır. E

Oyuncu, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” gibi birçok dizide rol almıştır. Dizilerdeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde rol almıştır. Daha sonra “Yuvamdaki Düşman” ve  Tutunamayanlar dizilerinde rol almıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu