Dizi / Film

“Tutunamayanlar” 7 Ocak’ta Başlıyor!

Trt1 de yeni bir dizi başlıyor. Tutunamayanlar sağlam bir oyuncu kadrosuyla güldürmeye geliyor.

Yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu, ‘Tutunamayanlar’ 60 dakika olarak seyirciye ekrana gelecek Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu‘nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz’ün yanı sıra Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi isimler yer alıyor.

Tutunamayanlar Konusu

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem’e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem’in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir.

İrem’i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan’la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

Tutunamayanlar 1.Bölüm Fragmanı

Tutunamayanlar İlk Tanıtım

Tutunamayanlar Oyuncular

Doğu Demirkol

Doğu Demirkol Kimdir?

Ece Çeşmioğlu

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Şinasi Yurtsever

Şinasi Yurtsever

Zafer Algöz

Zafer Algöz
Zafer Algöz

Asuman Dabak

Asuman Dabak

Barış Yıldız

Barış Yıldız

Bora Akkaş

Bora Akkaş

Hande Katipoğlu

Hande Katipoğlu

Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvancı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu