Ordan Burdan

Meltem Miraloğlu Kimdir?

Daha önce Hayat Devam ediyor isimli dizide çocuk gelin rolü ile büyük çıkış yakalayan Meltem Miraloğlu kimdir?

Daha önce Hayat Devam ediyor isimli dizide çocuk gelin rolü ile büyük çıkış yakalayan Meltem Miraloğlu kimdir? “Hayat Devam Ediyor” dizisi ile ekranlar ile tanışan güzel oyuncu Meltem Miraloğlu gösterdiği başarıdan dolayı “En iyi Drama” ödülüne layık görülmüştü. Çocuk gelin rolü ile büyük çıkış yakalayan Meltem Miraloğlu kimdir?

Meltem Miraloğlu Kimdir?

13 Ocak 1987’de Diyarbakır’da dünyaya geldi. Çocukluğundan beri oyunculuğa ilgili olduğunu söyleyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi’nden mezun olmuştur. İlk olarak “Hayatı Çalınan Çocuklar Sosyal Sorumluluk Projesi” reklam filminde oynamıştır. Daha sonra ise Hayat Devam Ediyor adlı dizide oynamıştır.

Hayat Devam Ediyor’da Hayat karakteri ile ekran severlerin beğenisini kazanmayı başarmış 2014 yılında ise Adını Kalbime Yazdım dizisinde Dicle Pehlivan karakterini canlandırmıştır.

Meltem Miraloğlu 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiştir. Ancak evliliği 2017 yılında bazı anlaşamadıkları konular olması nedeni ile karşılıklı anlaşma neticesinde son bulmuştur. Boşanmaları hakkında açıklama yapan Miraloğlu ikimiz içinde hayırlısı buymuş diyerek konuya açıklık getirmiştir. Genç oyuncu şimdi ise ABD’de 80 yaşında Amerikalı bir adamla evlendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu