Dizi / Film

Diriliş’in Yapımcısından Yeni Film Müjdesi! Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı”

Diriliş "Ertuğrul" dizisinin yapımcısı Mehmeh Bozdağ'dan yeni film müjdesi geldi. Türkler Geliyor "Adaletin Kılıcı" isimli sinema filminin haberini Twitter'dan veren Mehmet Bozdağ tüm izleyicilerini heyecanlandırdı.

Diriliş Ertuğrul dizisi ile çok büyük başarı elde eden senarist ve yapımcı Mehmet Bozdağ, yeni sezonda tv’de izleyicilerle buluşacak olan Diriliş Osman dizisi ile başarısını sürdürmeyi hedefliyordu. Dün akşam Twitter hesabında yaptığı sürpriz paylaşım ile tüm sevenlerini heyecanlandıran Mehmet Bozdağ, yeni sinema filmini Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı” senaryo kitapçığının fotoğrafını paylaştı.

Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı”

Mehmet Bozdağ’ın yeni filmi Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı” isimli filmin senaristliğini Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin üstlenirken, yönetmeni ise Kamil Aydın olacak.

Mehmet Bozdağ’ın projesini resmi Twitter hesabından “Yeni filmimiz.. Sefer bizden zafer Allah’tan!” sözleriyle paylaşmasının ardından hayranları beğeni yağmuruna tuttu.

Mehmet Bozdağ, yeni sinema filmini Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı” oyuncusu kadrosu da belli olmaya başladı… Emre Kıvılcım ve Ece Çeşmioğlu‘nun başrollerde olacağı Türkler Geliyor “Adaletin Kılıcı” filminde Seray KayaLevent Özdilek gibi isimlerin yanı sıra oldukça geniş bir kadro yer alacağı duyuldu.

Emre Kıvılcım Kimdir?

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu