Dizi / Film

Vuslat Yeni Sezonda Neler Olacak?

Vuslat dizisi yeni sezonun ilk bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Geçtiğimiz sezon Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin yeni sezonda neler olacağı da merak konusu...

Hem senaryosu hemde oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan Vuslat dizisi oldukça uzun soluklu bir proje. Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Baran Bölükbaşı, ve Erdem Akakçe gibi ünlü isimlerin paylaştığı TRT 1’in yüksek bütçeli dizisi Vuslat başarılı grafiği ile TRT 1 yetkililerini ve yapımcısını sevindirdi. Dizi ortalama 4 reyting ile beklenileni verdi. A23 Medya imzalı Vuslat dizisi yeni sezonda da TRT 1‘de izleyicisi büyülemeye devam edecek.

Vuslat sezon finali ile ekranlara geldi. Merakla beklenen sezon finalinde; Feride’den kurtulmak için en büyük planını devreye sokan Perihan, Nehir’le birlikte zaferini izlemek için defilede yerini alırken, beklemedik durumlar tüm dengeleri değiştiriyor. Yolcu, Satranc-ı Urefa’da, tekrar “Araf” adımına ilerlerken, antikacıya gelen davetsiz bir misafir Abdullah ve Salih’i endişelendiriyor. Aziz tekrar Araf’ta kalırken, herkesin hayatını değiştirecek gerçekler gün yüzüne çıkıyor.  Peki Vuslat yeni sezon da neler olacak?

Vuslat Yeni Sezonda Neler Olacak?

TRT 1‘de yayınlanan Vuslat yeni bölümleri ile bu akşam izleyici ile buluşuyor. Yeni sezonda neler olacak?

Visal’e giden yolculuğunda Aziz, ölümle karşı karşıya kalmıştır. Aziz ve Feride birçok engeli aştığı gibi bunu da aşıp sürpriz bir şekilde bir araya gelecek, ancak artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Aziz bütün gemileri yakmak için hazırlanırken, Feride’ye beklenmedik bir davetiye gelir.

Aziz ve Feride’nin zehirlendiği, Kerem’in vurulduğu ve Tahsin’in polisle burun buruna geldiği gecenin sabahında hem Korkmazer Ailesi hem de Çağlar Ailesi büyük kayıplar vermiştir. İki ailenin bir araya gelmesi taşları yerinden oynatır. Artık sır dolu geçmiş, hafızalarda ve tozlu bodrumlarda saklı kalamayacaktır.

Holdingdeki dengeleri korumak için işlerin başına geçmek zorunda kalan Sultan, bir Korkmazer olmasından dolayı gerektiğinden erken büyümek zorunda kalmıştır. Nehir perde arkasında şirketin tek patronudur, ancak holdingin zorlu sürecinde Feride’den kurtulmak istemesine rağmen, Feride’yle birlikte çalışmak zorunda kalmıştır. Kerem geçmişine dair ipuçları bulmak için Alice’in ve kendine verilen anahtarın peşine düşmüş, her bulduğu bilgiyle resmin tamamına daha da yaklaşmıştır.

Satranc-ı Urefa’da ise Salih Baba bir yandan Yolcu’nun geri dönüşünü beklerken bir yandan da Çarkıfelek yerine Kader’in neler getireceğini bekleyecektir.

“Satranc-ı Urefa” Vuslat Dizisinde ki Oyun Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu