Ordan Burdan

Serkay Tütüncü Kimdir?

İnsanlık Suçu, Bay Yanlış ve Masumiyet gibi dizilerde yer alan oyuncu Serkay Tütüncü Kimdir? Serkay Tütüncü'nün hayatı ve yer aldığı dizi  filmler...

İnsanlık Suçu, Bay Yanlış ve Masumiyet gibi dizilerde yer alan oyuncu Serkay Tütüncü Kimdir? Serkay Tütüncü’nün hayatı ve yer aldığı dizi  filmler…

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de dünyaya gelmiştir. Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulundan Mezun olmuştur. Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor gibi takımlarında forma giymiştir. 2016 yılında Survivor yarışmasına katılmıştır. Ardından oyunculuğa adım atmıştır. 2016 yılında Para Bende adlı programı sunmuştur.

Serkay Tütüncü 2018 yılında Kaan Yıldırım, Gizem Karaca ve Melike İpek Yalova‘nın bulunduğu İnsanlık suçu dizisinde yer almıştır. 2019 yılında Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk ile baş rolü paylaşmıştır. 2020 yılında Ozan karakterine hayat verdiği Bay Yanlış dizisinde Can Yaman, Özge Gürel ve Cemre Gümeli ile birlikte yer almıştır.

Serkay Tütüncü, 2021 yılında başlayan Masumiyet adlı dizide İlker Ilgaz rolüyle baş rolde yer almaktadır. masumiyet dizisinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve İlayda Alişan ile yer almaktadır.

Serkay Tütüncü Kimdir?
Serkay Tütüncü

Yer Aldığı Diziler ve Filmler:

  • 2021 – Masumiyet (İlker Ilgaz) (TV Dizisi)
  • 2020 – Bay Yanlış (Ozan Dinçer) (Tv Dizisi)
  • 2019 – Afili Aşk (Volkan Çekerek) (TV Dizisi)
  • 2018 – İnsanlık Suçu (Gökhan) (TV Dizisi)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu