Ordan Burdan

Melike İpek Yalova Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi “Bir Zamanlar Çukurova”ya dahil olan Melike İpek Yalova, dizide Doktor Müjgan karakterine hayat verecek ve Yılmaz ile aralarında bir aşk başlayacaktır. Bir Zamanlar Çukurova’nın  güzel oyuncusu Melike İpek Yalova kimdir?

Melike İpek Yalova Kimdir?

Melike İpek Yalova 29 Nisan 1984 yılında Ankara’da doğmuştur. Eski devlet bakanı Yüksel Yalova‘nın kızıdır. Melike İpek Yalova, Bilkent Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünün ardından Roma La Sapienza Üniversitesinde Uluslararası politikalar ve kriz yönetimi alanında master yapmıştır.

Melike İpek Yalova hayatımıza, Star TV ekranlarında “Muhteşem Yüzyıl” dizisi ile girmiştir. Melike İpek Yalova daha sonraları Atv’de yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in baş rol oynadığı “Karadayı” dizisinde “Aylin” rolüyle karşımıza çıkmış ve büyük beğeni kazanmıştır. 2018 yılında Atv’de yayına başlayan “Bir Zamanlar Çukurova” diziside Doktor Müjgan olarak diziye dahil olacaktır. Dizide Müjgan ile Yılmaz aralarında bir aşk başlayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu