Dizi / FilmOrdan Burdan

İzle Serimiz de Bugün ”Julia’nın Gözleri”

Birbirinden güzel filmleriyle İspanyol sinemasının popülerliği her geçen gün artmaktadır. Bugünkü önerimiz ise Julia'nın Gözleri...

Katil kim filmleriyle her geçen gün ünü artan İspanyol filmlerinden bugünkü önerimiz Julia’nın Gözleri…

Karanlık bir dünyada yaşarken yaşadığınız ve hissettiğiniz olayları başka insanlara nasıl anlatabilirsiniz ki ? Julia’nın Gözleri filmi kör bir insanın, kendisi gibi kör olan kardeşinin gizemli ölümünü çözmek için verdiği heyecan dolu mücadeleyi anlatmaktadır..

Konusu ;

Julia’nın (Belén Rueda) sonunda onu kör bırakacak olan bir göz hastalığı vardır. Julia’nın ikiz kız kardeşinde de aynı hastalık vardır ve kendini bodrum katında asarak intihar etmiştir.Herkes onun intihar ettiğini düşünsede Julia aynı fikirde değildir,kardeşini kimin öldürdüğünü bu işin gerçek nedenini öğrenmek amacı ile araştırmaya girer. O kadar kolay olmayacak bu araştırma için Julia ipuçlarını tek tek toplamaya başladığı andan itibaren izlenildiğini farkına varır. Bu arada gözündeki hastalık ilerlediğinden dolayı Julia cerrahi bir operasyon geçirmek zorunda kalır ve iki hafta boyunca gözünde bir sargı ile karanlık bir dünyada yaşar. Julia kardeşinin ölümü ile ilgili gerçek ipuçları bulmaya başladığı anda gözlerinin görememesi onu zorlu bir mücadeleye sokar. Kardeşini öldüren katilin geceleri evine girip kendisini izlediğini hisseden Julia için gerilimli saatler başlamıştır. Onun kusuru görme yeteneğinin sade bir çarpıtması mıdır, veya hayal etme gücünün yeteneği midir ? Onu izleyen adam görünmez olabilir miydi ? Bu sorular içerisinde Julia gizemli ve karabasana dönen bu karanlık dünyadan kurtulabilecek miydi ?

Oyuncular ;

Belen Rueda

Pablo Derqui

Lluis Homar

Nefes kesen bu filmden bazı sahneler…

Son sahneye kadar heyecan dolu bir film…

İpuçları hep yanımızdadır aslında.

Talihsizlikler hep üst üste gelir.

Her şey bitti…

http://www.kivitadinda.com/2019/01/ispanyol-sinemasinin-en-iyilerinden-contratiempo-gorunmez-misafir/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu