Moda

Bugünün Trendi “İskandinav Stili“

Hızla değişen ve gelişen moda sektörü uzun süredir sadeliğin şıklığa dönüştüğü iskandinav stiline yoğunlaşmış durumda. Artık daha rahat modeller ve sıcak renklerle yapılan kombinler tercih edilmekte. Herksin kendi stilini ve modasını yarattığı günümüzde en çok tercih edilen modeller ise iskandinav stili modeller oluyor.

Bugünün Trendi “İskandinav Stili“

Rahatlık ve işlevselliğin ön planda olduğu, sadeliğe şıklık kazandıran iskandinav stili için gerekli olan ve vazgeçilmez parçalarını sizler için derledik.

Yün Kazaklar

Yün kazaklar son dönemlerin en çok tercih edilen modellerinden oldu. Hem doğa dostu hem de uzun süre kullanılabilen yün kazaklar, zamansız oluşuyla da moda sektörünün en beğenilen parçalardan.

Bol ve Uzun Pantolonlar

Skinny pantolonlara elveda… Rahat kalıbı, bol ve uzun oluşuyla herkese hitap eden bu pantolon modelleri çok sevildi. Hem havalı duruşu hem de rahat oluşuyla sizi her alanda memnun edecek bol ve uzun pantolonlar vazgeçilmez seçeneğiniz olacaktır.

Yün Atkılar

Aynı yün kazaklarda olduğu gibi son dönemlerde yün atkılarda oldukça ilgi gördü. Sıcak tutması, zamansız oluşu ve uzun süre kullanılabilir olması sayesinde en çok tercih edilenler arasında yerini aldı.

Spor Ayyakkabılar

Topuklu ayakkabı, babetler, kundura ayakkabıları raflara kaldırmanın vakti geldi. Her alan ve her yerde sizi rahat ettirecek ve aynı zamanda şıklığınızı bozmadan farklı bir hava katacak spor ayakkabılar tekrardan gündemde. Gösterişten uzak duruşu ve size sağladığı konfor ile iskandinav stilinin en sevilen parçalarından.

Büyük Çantalar (Tote Bags)

Salaş görünümü ve kullanım kolaylığı sayesinde kadınların gözdesi haline gelen tote bagsler. İçine birçok eşyayı sığdırabildiğiniz büyük çantalar, trendlere ayak uydurmaktansa uzun ömürlülüğü esas almaktadır.

Güneş Gözlükleri

Yün atkılarda olduğu gibi güneş gözlükleri de iskandinav stilinin en çok tercih edilen parçalarından.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu