Moda

Kore Tarzı Giyim Nasıl Olur?

Kore stili giyim tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. Her yaştan insan yeni akım olan bu stili çok benimsedi ve hızlıca kabullendi. Bunun sebebi ise bu stilin her alanda önceliği rahatlık olması olabilir. En çok da bol pantolonlar, oversize tişört ve gömlekler bu stilin vazgeçilmez parçalarından. Peki Kore Tarzı Giyim Nasıl Olur? İşte cevabı…

Kore Tarzı Giyim Nasıl Olur?

Son yıllarda yavaş yavaş herkesin üstlerinde gördüğümüz ve herkesin çok beğenerek kullandığı kıyafetler aslında Kore modasıdır. Açıklayacak olursak eğer, bol ve rahat kesim üstler, oversize sweatler, bol pantolon ve ceketler bu stilin vazgeçilmez parçalarıdır. Kısaca tüm dünyaya yayılan bu moda aslında Kore stilini yansıtmaktadır. Eğer siz de Kore tarzı giyinmek istiyorsanız aşağıda anlatacağımız parçaları gardırobunuzda mutlaka bulundurmalısınız.

Kore Tarzı Giyim Nasıl Olur?

Oversize Tişört ve Gömlekler

Oversize üstler uzun zamandır moda trendlerinde en çok tercih edilenler arasında yerini korumaktadır. Kore modasının başlattığı bu akım tüm dünyada etkisi göstermeye devam ediyor. Kot pantolon ya da şortların, mini eteklerin ve yırtık pantolonların üzerlerine çok yakışan oversize üstler Kore tarzının vazgeçilmez parçalarıdır.

Yırtık Kot Pantolon ve Şortlar

Kore modasının etkilerini gösterdiği bir başka parça ise yırtık pantolon ve şortlardır. Havalı ve rahat stilin en büyük yardımcısı bu ikilidir. Kore stilinde en çok gördüğümüz bu kotlar ve oversize bir üst ile yapacağınız kombinler sayesinde çok havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Rahat Kesim Pantolonlar

Yırtık kotların yanı sıra en çok tercih edilen bir diğer pantolon çeşidi ise rahat ve bol kesim olanlardır. Kore tarzı giyiminde oversize üstlerden sonra en çok göreceğiniz şey bol kesim pantolonlar olacaktır.

Kore Tarzı Giyim Nasıl Olur?

Tişört Üstü Elbise

Koreliler üst üste bir şeyler giymeyi severler. Tişört üstü süveter, gömlek üstü yelek ve tişört üstü elbise gibi ikilileri onlarda çok görürüz. Bu stilde artık oldukça popüler olmaya başladı ve Kore tarzı giyimde özellikle bahar aylarında en çok görülen stillerden oldu.

Blazerler

Kore stilinde en çok kullanılan parçalardan biride blazerlerdır. Sadece basit bir tişört ve iddialı bir blazer ile kombin yapıp, anında Kore tarzı gündelik modaya uygun bir giyim tarzına sahip olabilirsiniz. Kore tarzı giyinmek istiyorsanız gardırobunuzdan blazer ceketleri eksik etmemeniz gerekmektedir.

Fırfırlı Bluzlar

Kore modasında kadınların üstlerde en çok tercih ettiği parça ise fırfırlı bluzlerdir. Günlük yaşamlarında da çokça tercih ettikleri fırfırlı bluzler stilinize anında başka bir hava katmaktadır. Bu modelde bluzler sizi anında vintage bir görünüme sokmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu