Moda

Yakışıklı Oyuncu “NAUTICA” Markasının Yeni Yüzü Oldu!

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk bir Amerikan markası olan “NAUTICA” yeni reklam yüzü oldu.

“Nautica’nın Türkiye marka elçisi olmaktan mutluluk duyuyorum” diyen başarılı oyuncu Engin Öztürk; bir denizcilik markası olan Nautica’nın 2021 yılı moda elçisi seçildi. Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk bir Amerikan markası olan “NAUTICA” yeni reklam yüzü oldu.

28 Eylül 1986 tarihinde dünyaya gelen Engin Öztürk, aslen Bulgaristan göçmenidir. Başarılı bir eğitim hayatından sonra iş hayatına atılan oyuncu, aynı azmi ve başarıyı burada da göstermiştir. Son dönemlerde gerçekleştirdiği işler sayesinde adından sıkça söz ettiren Engin Öztürk; son olarak Netflix orijinal içeriği olan 50 m2 dizisinde gizemli bir tetikçi rolünü oynamıştır. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı sayesinde her yaptığı iş ile gündemde olan Engin Öztürk; bir denizcilik markası olan Nautica ile 2021 yılı için iş ortaklığı yapmıştır.

Yakışıklı Oyuncu “NAUTICA” Markasının Yeni Yüzü Oldu!
Engin Öztürk “NAUTICA”

Engin Öztürk “NAUTICA” Markasının Reklam Yüzü Oldu

Bir denizcilik ve lifestyle moda markası olan NAUTICA, yeni reklam yüzü olarak son dönemlerin başarılı isimlerinden Engin Akyürek ile anlaşmıştır. Nautica’nın 2021 yılı Türkiye marka elçisi olarak Türk aktör Engin Öztürk’ü seçmiştir.

Türkiye’nin en beğenilen oyuncularından olan ve son dönemlerde imza attığı başarılı işler sayesinde kariyer hayatında hızla ilerleyen Engin Öztürk; Türkiye’de Nautica’nın marka elçisi olmaktan mutluluk duyduğunu açıklamıştır.

Yakışıklı Oyuncu “NAUTICA” Markasının Yeni Yüzü Oldu!
Engin Öztürk “NAUTICA”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu