Dizi / Film

Dilek’in Gizemli Babası Ortaya Çıktı

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, ve Nazlı Pınar Kaya‘nın baş rollerinde oynadığı Trt1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’na yeni bir oyuncu transfer oldu.

Berk AtanGülsim Ali İlhanCihat SüvarioğluEcem ÖzkayaFerdi Sancar, Semih Ertürk, ve Nazlı Pınar Kayanın baş rollerinde oynadığı TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’na yeni bir oyuncu transfer oldu.

Dilek’in Gizemli Babası Ortaya Çıktı

Gönül Dağı dizisinin ilk bölümünden beri Dileğin babası olarak gösterdikleri çoban kıyafetli bir adam diziyi izleyen herkesin merakını cezbetti. Herkes Dilek’in babası Ali’nin yani Gönül Dağı’nda yaşayan çobanın kim olduğunu ve ne zaman ortaya çıkacağını merakla ve heyecanla bekliyor. İşte beklenen gün geldi. Dileğin babası Ali, Gönül Dağı’nın yeni bölümünde ekrana çıkmaya hazırlanıyor. Peki o isim kim mi? Pek de yabancı sayılmaz. Çoğu diziden ve filmden tanıdık bir sima.

Ergun Kuyucu, TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’na Dilek’in babası Ali rolüyle geliyor. Ergun Kuyucu kimdir? Hayatı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

Ergun Kuyucu Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu