Ordan Burdan

Gülsim İlhan Ali Kimdir?

Son dönemlerde adından sıkça bahsedilen, güzel oyuncu Gülsim İlhan Ali kimdir?

TRT 1‘in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul’dan Aslıhan Hatun olarak tanıdığımız, TRT özel yapımı olan mini dizi Seddülbahir 32 Saat’te rol alan Gülsim İlhan Ali kimdir? Son dönemde ekranlarda almış olduğu ödüller ile dikkat çekmekte olan Gülsim İlhan Ali kimdir?

Gülsim İlhan Ali Kimdir?

Manken ve dizi oyuncusu olan Gülsüm Ali 1993 yılında Bulgarista’da dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu Bulgaristan’da geçirdikten sonra daha sonrasında süper model yarışmasına katılarak yarışmanın sonucunda Ford Modeli seçilmiştir. Gülsim Ali, ilk defa 2012 yılında profesyonel bir şekilde oyunculuk yapmıştır.

2012 yılının son aylarında yayınlanan Balkanlar dizisi ile televizyon sektörüne adım atmıştır. Güzel model Gülsim Ali, Türkiye’de tam anlamı ile 2016 senesinde yayınlanan Hanım Köylü adı dizide tanınmıştır. Daha sonra TRT özel yapımı olan mini dizi Seddülbahir 32 Saat’te rol alan Gülsim Ali izleyici tarafından çok beğenilmiştir. Hemen ardında TRT 1 kanalında yayınlanan ve Çarşamba akşamları ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul dizisinde Aslıhan karakterini canlandırmış ve burada büyük kitlelere ulaşan Gülsim Ali ekranların aranan yüzü haline gelmiştir. Güzel oyuncu Gülsim Ali  2019 yılında Mart ayında ekranlara gelen ”Yüzleşme” dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır,

Gülsim İlhan Ali şimdilerde ise TRT 1‘in tarihi dizisi, Cuma günlerinin reyting birincisi olan Payitaht Abdülhamid dizisinin 4. sezonunda Gülcemal Kadınefendi karakteri olarak yer alacaktır.

Gülsim İlhan Ali’nin Rol Aldığı Diziler

  • 2019 – Yüzleşme (Ayşegül)
  • 2017 – Diriliş Ertuğrul (Aslıhan)
  • 2016 – Hanım Köylü
  • 2016 – Seddülbahir 32 saat
  • 2012 – Son Yaz Balkanlar

Gül-Cemâl Kadınefendi Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu