Yaşam

12 Yıl Evden Çıkamayan Adam Ezgi Mola’ya Neler Söyledi?

Dizi çekimleri sırasında agorafobik olan bir adam ile olan karşılaşmasını anlatan Ezgi Mola, neler söyledi?

Candaş Tolga Işıkîn sunumuyla “Az Önce Konuştum” programının konukları olan Masumlar Apartmanı’nın üç yıldız ismi; Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah. Oyuncuların konuk oldukları programda oynadıkları dizi hakkında anlattıkları hikayeler ise herkesi şok etti.

Dizi çekimleri sırasında karşılaştığı bir adam ile olan hikayesini anlatan Ezgi Mola; adamdan çok etkilendiğini ve yaptığı işin ne kadar yararlı olduğuna değindi. Peki 12 Yıl Evden Çıkamayan Adam Ezgi Mola’ya Neler Söyledi?

12 Yıl Evden Çıkamayan Adamın Hikayesi

Ezgi Mola çıktığı internet programında; Masumlar Apartmanı, dizisinin İstiklal caddesindeki çekimleri sırasında karşılaştığı bir adam ile olan hikayesini anlattı. Çekimler sırasında Ezgi Mola’nın yanına gelen adam; 12 yıl boyunca evden çıkamadığını ve bir agorafobik olduğunu söylemiştir. Daha sonra dizinin bir bölümü ile hayatının tamamen değiştiğini söyleyen adam; dizide Safiye karakterinin ilk defa dışarı çıktığı bölümden çok etkilendiğini anlatmıştır.

Adam yaşadığı üzüntüyü Ezgi Mola’ya şu sözlerle anlattı; ‘Diziyi bir bölüm izledim ve hüngür hüngür ağlayarak odaya gittim. Korkunç bir haldeydim. Ama çok iyi iş yapıyorsunuz. Benim yaşadıklarımı yaşayan bu ülkede binlerce kişi var. Onlara cesaret veriyorsunuz’ dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu