Yaşam

2021 İç Mekan Dekorasyon Trendleri

2021 yılı için evlerinizi düzenleyebileceğiniz iç mekan dekorasyon önerilerini sizler için derledik.  2021 yılında ev dekorasyonunda hangi desenler, renkler ve aksesuarlar kullanılacak gelin hep birlikte öğrenelim. 2021 yılı İç Mekan Dekorasyon Trendleri…

ev dekorasyonu

2021 İç Mekan Dekorasyon Trendleri

Doğanın Renkleri Evlerde

2021 kış mevsiminde iç mekan renkleri olarak daha iç açıcı olan doğanın renkleri tercih ediliyor. Evlerde pastel tonları ağırlıklı olarak yer alıyor. Ağaç yeşili ve gökyüzü mavisinin en huzurlu renkleri turtuncu ve sarının en doğalı duvarlarda hatta mobilyalarda  tercih ediliyor.

doğanın renkleri

Modası Geçmeyen Güzellik Aynalar

Evlere derinlik ve şıklık katmak bir yana adete ev dekorasyonunu tamamlayıcı özelliği olan aynalar her mevsim ve her dönemin olmazsa olmazları arasında. Aynalar klasik veya modern stilleriyle her mekanda tercih edilen bir ürün.

ev dekorasyonu ayna

ev dekorasyonunda aynalar

Hasır Detaylar

Evleri daha bir şık hale getiren detaylarda bohem tarz ön planda. İki farklı stili bir araya getirerek oluşturulan estetik ve şık görünüm evlerde tercih ediliyor. Halılar, avizeler, sandalyeler, hasır sepetler ve duvar süsleri oldukça revaçta olan dekorasyon trendleri arasında.

dekorasyon sandalye

Hasır detay dekorasyon

Bohem Tarz Duvarlarda

2021 yılında bohem tarz duvarlarda da kendisini göstermeye başladı. Etnik desen ve motiflerin yer aldığı duvar kağıtlarıyla bohem tarzı evinizin duvarlarında da yakalayabilirsiniz.

bohem dekorasyon

Ev Dekorasyonunu Kendin Yap!

Küçük Salon Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu