Dizi / FilmOrdan Burdan

Gain Nedir? Nasıl Kullanılır?

30 Aralık itibarıyla yayın hayatına başlayan Gain nedir? Gain uygulaması nasıl kullanılır?

Diziden belgesele, haberden spora, programlardan canlı yayınlara her şey bulunduğu Gain 30 Aralık itibarıyla yayın hayatına başladı. Yayın hayatına başlayan Gain uygulaması nasıl kullanılır? Ücretli midir? Sizin için araştırdık. İşte Gain hakkında merak edilenler…

Gain Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kısa, kaliteli ve sıra dışı içeriklere sahip Gain ile yepyeni bir dönem başlıyor!  İlber Ortaylı, Engin Günaydın, Vedat Milor, Mirgün Cabas ve daha kimler kimler Gain’de buluşuyor.  Diziden belgesele, haberden spora, programlardan canlı yayınlara her şey Gain’de.

Gain Nedir?

Gain, kısa, yaratıcı ve eğlenceli içeriklere sahip yeni nesil medya uygulamasıdır. Yeni nesil çevrimiçi içerik platformu olan “GAİN” diziden belgesele, haberden spora, programlardan canlı yayınlara kadar her türlü içeriğin bulunduğu bir uygulamadır.

Gain Nasıl Kullanılır?

App Store veya Google Play’e gir Gain uygulamasını indir. Hesabınız yok ise hesap oluştur bölümünden kullanıcı bilgilerini girerek ücretsiz üye olun.

Gain Orijinal İçerikleri Nelerdir

Terapist

“Geçmiş asla geçmemiş ve geçmeyecek olandır. Ben bunu anladığımda her şey çoktan geçmişti.”

Kişilik bozuklukları ve psikotik hastalıklar konusunda uzman olan terapist Çetin Düztaş’ın hayatı, karısının öldürülmesiyle altüst olur. Katilin bıraktığı ipucunun peşinden giden Çetin, geçmişin bugüne düşen gölgesini ararken, daha önce hiç fark etmediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Bir MFÖ Belgeseli Ele Güne Karşı

50 yıla yaklaşan mazisiyle sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en uzun süreli müzik gruplarından biri olan MFÖ’nün daha önce hiç yayınlanmamış görüntülerini ve sahne arkasında yaşananları bu belgeselde bulacaksınız.

Bir Şifa Bağımlısının İtirafları

Ela Başak Atakan’ın aynı isimli kitabından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini anlatan “Bir Şifa Bağımlısının İtirafları” bir annenin, doğuştan bağışıklık hastalığı olan kızının tedavisini tıp yöntemlerinde bulamayınca çareyi alternatif tıpta aramasını ve bu yöntemlere giderek bağımlı hale gelmesini anlatıyor. Yogadan, şaman ayinlerine, aile diziminden ayurvedik beslenmeye kadar pek çok şifa yönteminin incelendiği ve her dalın uzmanının da konuştuğu Bir Şifa Bağımlısının İtirafları, şifa duraklarını merkezine alan bir aktüel belgesel serisi.

Ahmet Mümtaz Taylan’la İstanbul Hesabı

Kısıtlı bütçeyle İstanbul’u dolu dolu yaşamak, gezmek, uygun bütçeyle lezzetli şeyler yiyip içmek mümkün mü? Ahmet Mümtaz Taylan, az bir bütçeyle hem İstanbul’un farklı bölgelerinin ünlü yemeklerini tadıyor, hem de yerel halkla oranın kültürü ve tarihi üzerine eğlenceli sohbetler ediyor.

Vedat Milor İle En İyisi

Tuz Biber

Birbirine hiç benzemeyen komedyenlerin, hayata ve olaylara bakış açılarını anlattığı stand-up gösterileri.

Elektromonolog

Yeni bir tarz; müzikli tirat. Müzisyen Emre Yusufi ve oyuncu Nilperi Şahinkaya gündeme ilişkin konulara yorumlarını müzikli tirat eşliğinde anlatıyor.

10 Bin Adım

İki eski sevgili Ezgi ve Memet, sağlık örgütlerinin uzun ve sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin adım atma önerisine uymaya ve birlikte yürümeye karar verirler. Her seferinde yürüyüş kararı sınanan, bütün küçük hesapları patlayan, hiçbir kestirme yolu kısa olmayan, birbirine katlanamayan iki insan yine de her gün adımsayarı çalıştırıp yürümeye başlar.

Gain Proglamlar

Oyunlar Holding

Podcast dünyasını sallayan, senelerce listelerde bir numara olan “O Tarz mı?” ve “Podcastia” yaratıcıları bilardodan Sims’e, kutu oyunlarından atari oyunlarına her türlü oyunu el emeği kostümleri ve DIY objelerle oynuyor.

6 Kadın 6 Kuşak 1 Soru

Her jenerasyondan ve farklı profillerden kadınlar, aynı konu hakkındaki düşüncelerini ve tecrübelerini paylaşıyor. Mini röportaj serisi kadınların bir konuya bakış açısı, zamanla veya kuşaklara göre değişip değişmediğini bize gösteriyor.

Cep Hikayeleri

Tutkularının, hayallerinin, daha iyi bir hayat ihtimalinin peşinden gidenlerin, ısrar edip en sonunda elde edenlerin gerçek hikayeleri.

İstanbul Apartmanları

1870 Beyoğlu yangınında yanan ahşap binaların yerine Avrupa’dan ithal bir konut tarzı olarak yapılan apartmanların yapım sürecini, hikayelerini, kimlerin yaşadığını ve günümüze kadar uzanan hikayelerini anlatan arşiv değeri taşıyan bir belgesel.

Exxen Nedir? Kurucusu Kimdir?

Gaye Su Akyol – İstikrarlı Hayal Hakikattir (Gain Reklam Müziği)

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu