Ordan Burdan

Evrim Alasya Kimdir?

Son günlerde başarılı oyunculuğu ile adından sıkça bahsettiren Evrim Alasya Kimdir? Yaşamı ve kariyeri hakkında mera edilenler....

Son günlerde başarılı oyunculuğu ile adından sıkça bahsettiren Evrim Alasya Kimdir? Yaşamı ve kariyeri hakkında mera edilenler… Başarılı oyuncu Evrim Alasya son olarak rol aldığı Kırmızı Oda dizisindeki Meliha karakteriyle tüm seyircilerin gönlünde taht kurmuştur. Sevenlerine kendini özletmeden kariyer hayatına hız kesmeden devam eden Evrim Alasya yeni bir projede yer alıyor. Kanal D ekranlarında yakında başlayacak olan Akrep dizisinde Demet Akbağ ile başrol alacak Evrim Alasya. İşte Evrim Alasya hakkında merak edilenler.

Evrim Alasya Kimdir?

2 Ağustos 1979 doğumlu olan Evrim Alasya, İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan Evrim Alasya ilk olarak oyunculuğa 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu’nda başlamıştır. Birçok farklı projede yer alan Evrim Alasya, ilk tv dizisi Ihlamur Altında olsa da asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.

2014 yılında başlayan ancak 8 bölüm süren Benim Adım Gültepe dizisinde rol alan Evrim Alasya, hemen ardından 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Güneş karakterini canlandırmıştır. Güneşin Kızları dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Evrim Alasya seyirci tarafından sevilmiştir.

Kariyer hayatına hız kesmeden devam eden Evrim Alasya 2018 yılın Koca Koca Yalanlar dizisinde Müjgan karakterini oynamıştır. Son olarak da Tv8 ekranlarında yayınlanan reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterine hayat veren Evrim Alasya oynadığı karakter ile herkesi kendine mest etmiş ve büyük bir beğeni kazanmıştır. Şimdiler de ise Star TV’de yakında başlayacak olan Akrep dizisinde Demet Akbağ ile başrol alacak Evrim Alasya gene herkesi kendine hayran bırakacağa benziyor.

Ezgi Mola Kimdir?

Hangi Dizi Hangi Kitaptan? Gülseren Budayıcıoğlu’nun Tüm Kitapları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu