Ordan Burdan

Hangi Dizi Hangi Kitaptan? Gülseren Budayıcıoğlu’nun Tüm Kitapları

Son dönemlerde dizilere uyarlanan kitaplarıyla ilgi gören Gülseren Budayıcıoğlu'nun hangi kitabı hangi dizi ve karakteri yansıttığını biliyor musunuz?

Mesleki tecrübelerinden yola çıkarak yazdığı kitaplarla, en çok takip edilen yazarlar arasında yer alan başarılı Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu; ilginç kurguları ve akıcı üslubuyla okuyucusunun büyük ilgisini görmektedir. Yazdığı birçok başarılı eser televizyon dizilerine uyarlanan Budayıcıoğlu okuyucularına birbirinden farklı hikayeler sunmaktadır. Kitaplar başta aşk ve ölüm olmak üzere “insanlık hallerini” konu alır. Son dönemlerde dizilere uyarlanan bu kitaplar ise büyük ilgi görmektedir. Peki Hangi Dizi Hangi Kitaptan? Gülseren Budayıcıoğlu’nun Tüm Kitapları.

Hangi Dizi Hangi Kitaptan?

Gülseren Budayıcıoğl’nun kitapları kadar bu hikayelerden esinlenilen dizilerde ilgi odağı olmaya devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri heyecanla bekleyen ve ilgiyle takip eden izleyiciler ise hikayelerin geçtiği kitaplara yöneldiler. Peki Gülseren Budayıcıoğlu’nun birçok diziye uyarlanan bu kitaplarından hangi karakter hangi dizide yer alıyor? Hangi dizi hangi kitaptan? Gelin hep birlikte inceleyelim…

Madalyonun İçi 2004: Çöp Ev – TRT 1 Masumlar Apartmanı
Günahın Üç Rengi 2008: Meliha ve Melek – Kırmızı Oda
Hayata Dön 2011: Alya (Ala) – Kırmızı Oda
Kral Kaybederse 2015: Avcı durumdan av durumuna gelen Kenan’ın hikayesini anlatmaktadır. Henüz bir dizede yer almamaktadır.
Camdaki Kız 2019: Camdaki Kız
Hayatın Sesi 2022: Yazar Kırmızı Odasının kapısını bir kez daha okuyucusu için aralıyor. yazar hayatın sesini daha iyi duyabilelim diye birbirinden farklı hikayeleri okuyucusuyla buluşturuyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu