Dizi / Film

TRT 1 “Ya İstiklal Ya Ölüm!” Dizisi İçin Hazırlanıyor!

TRT 1 6 bölümlük yeni bir mini dizi olacak Ya İstiklal Ya Ölüm! için hazırlanıyor.

TRT 1 6 bölümlük yeni bir mini dizi olacak Ya İstiklal Ya Ölüm! için hazırlanıyor.  2020 Mart ayında ekrana gelmesi planlanan dizi ‘Ya İstiklal Ya Ölüm‘  Atatürk rolünü canlandırması için Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif gittiği öğrenildi.

TRT 1 “Ya İstiklal Ya Ölüm!” Dizisi İçin Hazırlanıyor!

Yasin Uslu’nun yönetmen koltuğunda oturacağı, yapımcılığını Vizyon Film’in üstlendiği ve senaryosunu Funda Çetin’in kaleme alacağı 6 bölümlük mini dizinin adı ‘Ya İstiklal Ya Ölüm‘ olarak belirlendi.

2020 Mart ayında ekrana gelmesi planlanan dizi ‘Ya İstiklal Ya Ölüm‘  Atatürk rolünü canlandırması için Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif gittiği öğrenildi.

6 bölümlük mini dizi ‘Ya İstiklal Ya Ölüm‘ için en merak edilen soru Atatürk rolünü kimin oynayacağıydı. Yapımcılar karar verdi ve rol Kıvanç Tatlıtuğ’a teklif edildi. Kıvanç Tatlıtuğ’un TRT’de ekrana gelecek olan ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağı iddia edilmişti. Kıvanç Tatlıtuğ’dan açıklama geldi:

“Evet, teklif doğrudur. En çok oynamak istediğim karakterlerden biri Mustafa Kemal Atatürk olduğu için bu teklif onur vermiştir. Ancak, Ocak 2020 için daha önceden el sıkıştığımız başka bir projeye bağlı çekimlerimiz sebebiyle TRT’nin bu teklifine maalesef olumlu cevap veremedik.” açıklmasıyla dizide rol almayacağı anlaşıldı.

Dünyanın Uyanışı – Şengül Boybaş (Atiye Dizisinin Kitabı)

“Orta Asyanın Büyülü Sesi” Alim Kasımov Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu