Ordan Burdan

6 Underground Filminde La Casa De Papel Sürprizi!

Ryan Reynolds başrolünde olduğu 6 Underground filminde profesör sürprizi damga vurdu.

Netflix Türkiye resmi Twitter hesabından 6 Underground filminden paylaştığı videoda profesör sürprizi damga vurdu!

13 Aralık Cuma günü Netflix’te yayınlanacak merala beklenen Ryan Reynolds başrolünde bulunduğu 6 Underground filminden yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Profesörün görülmesi La Casa De Papel hayranlarını heyecanlandırdı.

Başrolünde Ryan Reynolds’ın yer aldığı, Michael Bay imzalı Netflix filmi 6 Underground’dan yeni fragman yayınlandı. Deadpool’un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick’in senaryosunu yazdığı film, 13 Aralık’ta yayınlanacak.

6 Underground Filminde La Casa De Papel Sürprizi!

6 Underground, Deadpool filmiyle büyük başarı yakalayan Ryan Reynolds, Rhett Reese ve Paul Wernick‘i yeniden bir araya getiriyor. Deadpool’un senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick’in senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Transfomers, The Rock, The Island gibi gişede başarı yakalayan, ancak genelde pek beğenilmeyen aksiyon filmleriyle tanınan Michael Bay oturuyor.

“La Casa De Papel” 4. Part 3 Nisan’da Netflix’te

6 Underground Fragman

Ryan Reynolds’a filmde Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Lior Raz, Payman Maadi ve Dave Franco gibi isimler eşlik ediyor.

Aksiyon-gerilim türündeki film, adı çıkmış suçluları yakalayıp dünyada kalıcı bir etki yaratabilmek için bir araya gelen altı kişilik bir ekibin hikâyesini anlatıyor. Gizemli bir milyarderin öncülüğünde bir araya gelen bu ekip, zorlu görevlere imza atarken herhangi bir engele takılmamak için kendi ölümlerini tezgahlayarak geçmiş yaşamlarını geride bırakıyor.

6 Underground, 150 milyon dolarlık bütçesiyle Netflix’in bugüne kadarki en pahalı filmlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Film, 13 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.

6 Underground Fragman 2

“The Irishman” İzle Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir?

Nairobi Ölecek Mi? La Casa De Papel 4. Sezonda Nairobi Var Mı?

Bebeklerde “Serebral Palsi” Nasıl Anlaşılır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu