Dizi / Film

“La Casa De Papel” 4. Part 3 Nisan’da Netflix’te

Netflix'in en çok izlenen dizisi La Casa De Papel'in merakla beklenen 4. kısım tarihi açıklandı.

Netflix’in sevilen dizisi La Casa de Papel 4. Sezon ile geri dönüyor. Netflix’ten yapılan açıklamaya göre La Casa de Papel’in 4. kısmı 3 Nisan 2020’de yayınlanacak. Dizi tüm Netflix dizileri gibi 4. sezonda bir anda tüm bölümleri ile seyircinin karşısına çıkacak. Son sezon olacağı tahmin edilen sezonun yine 9 bölümden oluşması bekleniyor.

2017 yılının Mayıs ayında hayatımıza giren İspanyol yapımı dizi, hem oyunculuklarıyla hem de hikayesiyle hayatımızda önemli bir yer etmeyi başarmıştı. Birçok kişinin dilinden düşmemeye başlayan dizi bugün 4. part tarihi de belli oldu. La Casa De Papel 4. Part 3. Nisan’dan itibaren Netflix’te.

Bugün Netflix resmi Türkiye Twitter hesabından 3 Nisan‘da “Kaos devam ediyor!” başlığıyla La Casa de Papel‘in 4. Sezon tarihi açıklandı. İzleyicilerin heyecanla beklediği dizinin yeni sezonu 2020 Nisan ayının ilk haftası sunulacak

La Casa De Papel’in 3. sezonu Rio’nun yakalanmasıyle gelişen olaylar zinciri ve heyecanlı bir kaçış hikayesiyle son bulmuştu. Polis ile hırsızlık grubunun lideri Profesör’ün heyecanlı ve dramatik kovalamacasıyla yarım kalan hikayenin devamı 4. sezonda ekran karşısına çıkacak.

La Casa De Papel dizisi için Netflix, tanıtım fragmanı yayınlayarak, La Casa De Papel 4. part yayın tarihi hakkında önemli bir açıklama yaptı.

“La Casa De Papel” Part 4 (Kaos Devam Ediyor!)

Nairobi Ölecek Mi? La Casa De Papel 4. Sezonda Nairobi Var Mı?

Lizbon Nerede? La Casa De Papel Müfettiş Raquel’in Lakabı Lizbon Nerede?

La Casa De Papel’in Berlin’i Pedro Alonso Kimdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu