Dizi / Film

Beautiful Love, Wonderful Life (Güzel Aşk, Harika Yaşam) İzle

Onlar, küçük bir şey olsa bile hayatlarında seveceği bir şey bulmak ve hayatlarını tekrar sevebilmek için bir yolculuğa çıkar. Beautiful Love, Wonderful Life 28 Eylül 2019’dan itibaren KBS2'de.

Beautiful Love, Wonderful Life (Güzel Aşk, Harika Yaşam), Seol In-ah, Kim Jae-young, Jo Yoon-hee, Yoon Park, Oh Min-suk ve Jo Woo-ri’nin yer aldığı bir 2019 Güney Kore televizyon dizisidir. Seri, 28 Eylül 2019’dan ittibaren her cumartesi ve pazar günü saat 19:55 – 21:15 arasında KBS2’de yayınlanıyor.

Aşka doğru beklenmedik bir yolculuğa çıkan dört ruh, sevgi ve mutluluğun genellikle en az beklediğimiz zamanlarda ortaya çıktığını görecektir. Beautiful Love, Wonderful Life (Güzel Aşk, Harika Yaşam), çok çalışmalarına rağmen başarısız olmuş bir grup sıradan insanın hikâyesini anlatmaktadır. Onlar, küçük bir şey olsa bile hayatlarında seveceği bir şey bulmak ve hayatlarını tekrar sevebilmek için bir yolculuğa çıkar.

Beautiful Love, Wonderful Life Konusu

Hayat zor ama aşkı ve mutluluğu bulmak neredeyse imkansız görülebilir. Bu nedenle, Kim Seol Ah gibi kimileri sonu tam bir faciayla sonuçlanacak ilişkilere zaman ve enerji harcamak yerine, kariyerlerine odaklanmayı seçmişlerdir. Başarılı bir kariyer kadını olan Seol Ah, para ve zengin bir hayat uğruna ailesine ve eski hayatına sırtını çevirmiştir. Dışarıdan bakıldığında her şeye sahipmiş gibi görünmektedir, ancak içinde hâla onu mutlu edecek o özel şeyi özlemektedir. Ancak mücadele eden tek kişi Seol Ah değildir. Ailesinin en büyük oğlu olan Moon Tae Rang, bir yandan en çok sevdiği insanları desteklerken, öte yandan hayallerinin peşinden gitmeye çalışan genç bir şeftir.

Ailesini gerçekten çok sevmektedir, ancak ona bazen zor zamanlar yaşatmanın yolunu bir şekilde bulmaktadırlar. Kim Cheong Ah zorluğun ne demek olduğunu herkesten iyi bilir. Son sekiz yılını devlet memurluğu sınavına çalışmakla geçirmiş ve birileriyle çıkma ve evlenme ümitlerini terk etmiştir. Her ne kadar günün birinde evlenme ve aile sahibi olmayı çok istese de, tek yapması gereken yaklaşmakta olan sınava odaklanmak ve buna yönelik çok sıkı çalışmaktır. Öte yandan, Goo Joon Hwi’nin evlilik, ilişkiler veya başka insanların işleriyle kesinlikle ilgilenmemektedir. Tamamen kendine ve işine odaklanan Joon Hwi, hayatının geri kalanını mutlu bir şekilde geçirebilirdi ya da öyle zannediyordu…

Beautiful Love, Wonderful Life Fragman

Beautiful Love, Wonderful Life Fragman 2

Beautiful Love, Wonderful Life Fragman 3

Beautiful Love, Wonderful Life Oyuncuları

Seol In‑ah (Goo Jun-Hwi)

Karakteri: Seol In-A dizide 8 yıldır, memurluk sınavına hazırlanan Kim Chung-Ah karakterini canlandırmaktadır. Sınava hazırlık süresince ne arkadaşlık ilişkilerini önemsemiştir ne de evlilik gibi bir düşüncesi olmuştur.

Kim Jae‑young (Kim Chung-Ah)

Kim Jae-Young dizide romantik bir ilişki kurmaktan kaçınan Goo Jun-Hwi karakterini canlandırmaktadır. Evlenmeyi aklının ucuna dahi getirmemektedir. Ancak Kim Chung-Ah (Seol In-A) ile karşılaştıktan sonra bu düşüncesi ve kalbi değişir.

Jo Yoon‑hee (Kim Seol-A)

Karakteri: Jo Yoon-Hee dizide eskiden bir spiker olan Kim Seol-A karakterini canlandırmaktadır. Hırslı bir kişiliğe sahiptir. Şimdi, bir şirketin CEO’su ile evlidir. Dışarıdan bakılınca hayatı insanlara çok çekici gibi gelse de aslında endişelerle dolu bir hayata sahiptir ve mutluluğu aramaktadır.

Yoon Park (Moon Tae-Rang)

Karakteri: Yoon Park dizde bir mutfak şefi olan Moon Tae-Rang karakterini canlandırmaktadır. Ailesinin en büyük çocuğudur ve ailesi tarafından evlat edinilmiştir. Hayatında sürekli zorluklarla karşılaşsa da ailesinin samimi sevgisi ve desteği ile bu zorlukları aşmaktadır.

Oh Min-Suk (Do Jin-Woo)

Karakteri: Oh Min-Suk dizide Kim Seol-A’nın (Jo Yoon-Hee) kocası olan Do Jin-Woo karakterini canlandırmaktadır. Varlıklı bir aileye sahiptir ve büyük bir şirketin CEO’sudur.

Jo Woo‑ri (Moon Hae-Rang)

Karakteri: Jo Woo-Ri dizide Moon Tae-Rang’ın (Yoon Park) küçük kız kardeşi olan Moon Hae-Rang karakterini canlandırmaktadır. Do Jin-Woo’nun (Oh Min-Suk) sekreteridir. Birçok sırrı olan gizemli bir karaktere sahiptir.

https://www.kivitadinda.com/2019/12/sky-castlegokyuzu-kalesitoplumun-kanayan-yarasi-egitim2018-yilinin-en-iyi-dizisi/

Bora Duran – Başgan Şarkı Sözleri

Anılar Defterinde Gül Yaprağı Şiiri – Cahit Zarifoğlu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu